reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZUZIA 29tc 1160g z pełnoobjawową wrodzona cytomegalią

Moniczko to przykre wiadomości ale nie poddawajcie się. Wierzymy w Zuzankę, bedziemy się modlić za jej zdrowie...
Trzymaj się dzielnie.

reklama
Dziekuje za podtrzymanie na duchu......

Z Zuzią jest bardzo bardzo źle.....odchodzi....do lepszego świata....

Boże tak mi przykro, trzymałam za WAS kciuki, czytałam i kibicowałam mocno. Czemu ten świat jest tak okrutny. nie wiem co napisać......... Może jeszcze jest jakaś szansa

Mona bardzo mi przykro z powodu Zuzi, mam nadzieje, że malutka znajdzie jednak siły do walki z chorobą i w końcu ten koszmar się skończy. Pomodlę się za malutką.
Pozdrawiam Cie ciepło i trzymaj się.

Czasami wydaje mi się, że napisanie czegokolwiek w takiej sytuacji jest niestosowne...a czasem wręcz odwrotnie. Czytałam Waszą historię i wierzyłam, że zakończy się dobrze. Po ludzku rzecz biorąc ciężko zrozumieć, dlaczego tak musi być. Modlę się za Was. Jeżeli taka jest wola Boga - by zdarzył się cud. Przecież cuda się zdarzają. Może tym razem...Jeżeli ma być inaczej - o siły dla Ciebie, byś potrafiła przyjąć wolę Bożą, choć będą to jedne z najtrudniejszych chwil w Twoim życiu.

Mona modlę się za Was - za Zuzię i za Ciebie...Za małą by znalazła siły, za Ciebie byś miała siłe jeśli maleńka ich w sobie nie znajdzie...trzymaj się jakoś...

reklama
Do góry