reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zrzucamy zbędne kilogramy :) - mega reaktywacja

Wazne zeby nie jesc chyba na 3-4 godziny przed pojsciem spac. Ja chodze spać okolo 24 wiec nie sposob zebym jadla o 18 i koniec:sorry2:. Jem po 19 i jakos nie tyje
Kasiu - to prawda - dieta NŻT czyli Nie Żrec Tyle lub jak ty ja nazywasz:-D jest rewelacyjna. Staram ja stosować od kilku lat i trzymam wagę i i czasem cos spadnie...za wyjatkiem niedzeli u mojej mamy - kilka dan, desery, lody:zawstydzona/y::baffled::cool2:
No to Hrudzia super, że masz wagę w stałym punkcie.:tak: Ja niestety pochłaniam takie ilości jedzenie, że już moja teściowa się łapie za głowę, a ja jestem cały czas głodna:zawstydzona/y:. I co najgorsze nie potrafie sobie odmówić jedzenia :no: Na razie jeszcze nie puchnę gwałtownie ale boje się, że jak Małego odstawie od cyca to będzie niemiłe zaskoczenie:szok:

GoogleSearchIconShadow.gif
SuperSearchIconShadow.gif

reklama
Ja tradycyjnie jak to w nowym roku podjelam decyzje o odchudzaniu.Ciekawe jak dlugo pociagne:wściekła/y:

No i jak Wam, dziewczyny, idzie odchudzanie?

Ja muszę też się wziąć, bo właśnie zdałam sobie sprawę, że w 4 miesiące przytyłam 2 kg. :zawstydzona/y: W pracy marnie się odżywiam i to dlatego.

No nic, dziś się ważyłam: 55,4 kg :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)-:)-( Od dwóch dni nie jadam późnych kolacji, ewentualnie owoc.

Za to mąż mój podsumował się i przez 8,5 miesiąca schudł 15,5 kg :szok::szok::szok::szok::-):-):-):-)

Majandra BRAWO dla męża:tak:..................... ja mojego też podkręcam...................... ale się złości:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:...................... chciałam też zgubić 2-3 kg ale w tej chwili torta wcinam....................:szok::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Ja do siebie nic nie mam, chodzi mi o to,ze nigdy nie mialam,a wazylam juz 65 kg, tak normalnie i tez bylo ok. Nigdy nie odchudzalam sie. Ale S mnie wkurza,bo tlusty sie nie robi, normalnie oponka mu sie zrobila:baffled:

Wczoraj zakonczylam swoj detox.Czuje sie swietnie,cera mi przejasniala,pory wyrownaly,wlosy sie nie przetluszczaja.Waga spadla ale nie wiem ile (mysle ze z 5 kilo) bo mi zalezalo bardzo na odtruciu sie.
Justyna pytalas kiedys czy ten detox dziala.Teraz odpowiem ze TAK TO DZIALA:tak:

reklama
Wczoraj zakonczylam swoj detox.Czuje sie swietnie,cera mi przejasniala,pory wyrownaly,wlosy sie nie przetluszczaja.Waga spadla ale nie wiem ile (mysle ze z 5 kilo) bo mi zalezalo bardzo na odtruciu sie.
Justyna pytalas kiedys czy ten detox dziala.Teraz odpowiem ze TAK TO DZIALA:tak:
to nic sie nie je tylko pije ten eliksir? bo jak tak to nie dla mnie,bo ja nie moge schudnac

Do góry