No to Hrudzia super, że masz wagę w stałym punkcie. Ja niestety pochłaniam takie ilości jedzenie, że już moja teściowa się łapie za głowę, a ja jestem cały czas głodna. I co najgorsze nie potrafie sobie odmówić jedzenia Na razie jeszcze nie puchnę gwałtownie ale boje się, że jak Małego odstawie od cyca to będzie niemiłe zaskoczenieWazne zeby nie jesc chyba na 3-4 godziny przed pojsciem spac. Ja chodze spać okolo 24 wiec nie sposob zebym jadla o 18 i koniec. Jem po 19 i jakos nie tyje
Kasiu - to prawda - dieta NŻT czyli Nie Żrec Tyle lub jak ty ja nazywasz jest rewelacyjna. Staram ja stosować od kilku lat i trzymam wagę i i czasem cos spadnie...za wyjatkiem niedzeli u mojej mamy - kilka dan, desery, lody
reklama
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Gabids ja mam te same postanowienie;-)ale zaczynam dopiero od poniedziałku tylko też nie wierze że długo dam rade bo ja się szybko zniechęcamJa tradycyjnie jak to w nowym roku podjelam decyzje o odchudzaniu.Ciekawe jak dlugo pociagne
Ja tradycyjnie jak to w nowym roku podjelam decyzje o odchudzaniu.Ciekawe jak dlugo pociagne
ja zaczynam od jutra, bo dzis jeszcze końcowki placków zjedliśmyGabids ja mam te same postanowienie;-)ale zaczynam dopiero od poniedziałku tylko też nie wierze że długo dam rade bo ja się szybko zniechęcam
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
No i jak Wam, dziewczyny, idzie odchudzanie?
Ja muszę też się wziąć, bo właśnie zdałam sobie sprawę, że w 4 miesiące przytyłam 2 kg. W pracy marnie się odżywiam i to dlatego.
No nic, dziś się ważyłam: 55,4 kg :---( Od dwóch dni nie jadam późnych kolacji, ewentualnie owoc.
Za to mąż mój podsumował się i przez 8,5 miesiąca schudł 15,5 kg :-):-):-):-)
Ja muszę też się wziąć, bo właśnie zdałam sobie sprawę, że w 4 miesiące przytyłam 2 kg. W pracy marnie się odżywiam i to dlatego.
No nic, dziś się ważyłam: 55,4 kg :---( Od dwóch dni nie jadam późnych kolacji, ewentualnie owoc.
Za to mąż mój podsumował się i przez 8,5 miesiąca schudł 15,5 kg :-):-):-):-)
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Ja do siebie nic nie mam, chodzi mi o to,ze nigdy nie mialam,a wazylam juz 65 kg, tak normalnie i tez bylo ok. Nigdy nie odchudzalam sie. Ale S mnie wkurza,bo tlusty sie nie robi, normalnie oponka mu sie zrobila
gabids
styczeń 2002, Wrześniowe mamy'07
Wczoraj zakonczylam swoj detox.Czuje sie swietnie,cera mi przejasniala,pory wyrownaly,wlosy sie nie przetluszczaja.Waga spadla ale nie wiem ile (mysle ze z 5 kilo) bo mi zalezalo bardzo na odtruciu sie.
Justyna pytalas kiedys czy ten detox dziala.Teraz odpowiem ze TAK TO DZIALA
reklama
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
to nic sie nie je tylko pije ten eliksir? bo jak tak to nie dla mnie,bo ja nie moge schudnacWczoraj zakonczylam swoj detox.Czuje sie swietnie,cera mi przejasniala,pory wyrownaly,wlosy sie nie przetluszczaja.Waga spadla ale nie wiem ile (mysle ze z 5 kilo) bo mi zalezalo bardzo na odtruciu sie.
Podziel się: