reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zrzucamy zbędne kilogramy :) - mega reaktywacja

Justyna ten detox to nie odchudzanie i nie schudniesz przez 7 dni.Mi spadlo jakies 5 kilo ale to woda,zawartosc zoladka i jelit.A czy z tluszczu polecialo to nie jestem pewna.

reklama
Co mozna jesc,a czego nie wolno? Jak czesto to pic i ile? Czy syrop klonowy mozna zastapic miodem,czy to nie bedzie to samo?? Bo nigdzie nie natknelam sie na razie na syrop,a wypatruje.

Justyna najlepiej dam Ci linka.Ja sie tego postu trzymalam jak ostatniej deski ratunku bo ciezko bylo,oj ciezko.
KAFETERIA - dieta cytrynowa=woda+cytryna+syrop klonowy+pieprz cayenne - Forum dla kobiet

Drugiego dnia myslalam ze glowa mi eksploduje.Takiego bolu glowy nigdy nie mialam:no:A trzeciego dnia wysypalo mnie na dekolcie ropnymi wypryskami.I wlasnie tak to ma wygladac to oczyszczanie.
oj jak poczytalam to nie dla mnie, za chuda jestem, u mnie nie ma co spalac, 7 dni bez jedzenia i papierosa, masakra

kusi mnie ta dieta-detox:sorry2:
powoli pomysle o groamdzeniu produktow.
wyczytalam, ze syrop klonowy mozna u nas kupic w Championie(jesli gdzies jeszcze sa) lub w Carrefourze

Gabids a możesz napisać jak robiłaś ten napój???? Postanowiłam, że również zafunduje sobie taki tydzień :-D tylko zacznę we czwartek kiedy to pojade na zakupy i zakupie wszystkie potrzebne skłdniki.

Chodzi mi o to czy można np przygotować gotowy dzbanek tej ambrozji i popijać??? Czy też trza odpowiednią ilość wypić za jednym razem??? Ile potrzeba cytryn ile syropu ( i czy jest zamienny????) a ile pieprzu???

reklama
Do góry