reklama
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Co mozna jesc,a czego nie wolno? Jak czesto to pic i ile? Czy syrop klonowy mozna zastapic miodem,czy to nie bedzie to samo?? Bo nigdzie nie natknelam sie na razie na syrop,a wypatruje.
gabids
styczeń 2002, Wrześniowe mamy'07
Justyna najlepiej dam Ci linka.Ja sie tego postu trzymalam jak ostatniej deski ratunku bo ciezko bylo,oj ciezko.
KAFETERIA - dieta cytrynowa=woda+cytryna+syrop klonowy+pieprz cayenne - Forum dla kobiet
Drugiego dnia myslalam ze glowa mi eksploduje.Takiego bolu glowy nigdy nie mialamA trzeciego dnia wysypalo mnie na dekolcie ropnymi wypryskami.I wlasnie tak to ma wygladac to oczyszczanie.
KAFETERIA - dieta cytrynowa=woda+cytryna+syrop klonowy+pieprz cayenne - Forum dla kobiet
Drugiego dnia myslalam ze glowa mi eksploduje.Takiego bolu glowy nigdy nie mialamA trzeciego dnia wysypalo mnie na dekolcie ropnymi wypryskami.I wlasnie tak to ma wygladac to oczyszczanie.
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
oj jak poczytalam to nie dla mnie, za chuda jestem, u mnie nie ma co spalac, 7 dni bez jedzenia i papierosa, masakraJustyna najlepiej dam Ci linka.Ja sie tego postu trzymalam jak ostatniej deski ratunku bo ciezko bylo,oj ciezko.
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
mozna, zrob ssobie glodowke przez 7 dni i bedziesz miala to samo, kazdy skaldnik jest za cos odpowiedzialny w tej miksturze,poczytaj tego linkaA można stosować ta diete bez syropu klonowego i pieprzu????
Gabids a możesz napisać jak robiłaś ten napój???? Postanowiłam, że również zafunduje sobie taki tydzień tylko zacznę we czwartek kiedy to pojade na zakupy i zakupie wszystkie potrzebne skłdniki.
Chodzi mi o to czy można np przygotować gotowy dzbanek tej ambrozji i popijać??? Czy też trza odpowiednią ilość wypić za jednym razem??? Ile potrzeba cytryn ile syropu ( i czy jest zamienny????) a ile pieprzu???
Chodzi mi o to czy można np przygotować gotowy dzbanek tej ambrozji i popijać??? Czy też trza odpowiednią ilość wypić za jednym razem??? Ile potrzeba cytryn ile syropu ( i czy jest zamienny????) a ile pieprzu???
reklama
Podziel się: