reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zrzucamy zbędne kilogramy :) - mega reaktywacja

OK:-)Ale jak czegos nie znajdziesz to pytaj.
Jeszcze napisze ze zima to nie najlepszy moment na ta kuracje (ja o tym nie wiedzialam) bylo mi bardzo zimno przez caly czas.
A i wiecie ze kawa to mi teraz wisi kalafiorem czy wypije czy nie:szok:Poprostu po tym detoxie mnie juz do niej nie ciagnie.A wczesniej bez kawy nie moglam zyc.

reklama
Ja dzis kupilam juz wszytskie skladniki potrzebne od jutra zaczynam
Gabids mam do ciebie jeszcze pytanie czy podczas tych 7 dni pilas caly czas ta miksture czy tylko 3-4 razy dziennie? Czy oprocz tego mozna pic cos innego jak np wode z cytryna lub jakies herbaty?
I jak po tych 7 dniach zaczelas nrmalie jesc, mialas wilczy apetyt?

Ja dzis kupilam juz wszytskie skladniki potrzebne od jutra zaczynam
Gabids mam do ciebie jeszcze pytanie czy podczas tych 7 dni pilas caly czas ta miksture czy tylko 3-4 razy dziennie? Czy oprocz tego mozna pic cos innego jak np wode z cytryna lub jakies herbaty?
I jak po tych 7 dniach zaczelas nrmalie jesc, mialas wilczy apetyt?
Pilam 3-4 razy dziennie miksturke i do tego herbatki ziolowe i owocowe i zielona.No i wode pilam.Podobno trzeba codziennie wypic herbatke przeczyszczajace ale ja nie mialam takiej potrzeby bo codziennie bylam w toalecie.
8 dnia ugotowalam sobie wywar z warzyw i popijalam.9 dnia rano sok ze swiezych owocow a juz na obiad i kolacje warzywa gotowane z bulionu.10 dnia jadlam juz normalnie.

A jeszcze czy napoj ten przygotowywalas za kazdym razem czy przyzadzalas dzbwanek rano i pilas z niego przez caly dzien?
Za kazdym razem pilam swieza miksturke ale mozna popijac gotowy w wiekszej ilosci.

reklama
Do góry