reklama
gratulacje , fajnie czuć sie fanie , nie???????????Wpadam się troszku pochwalić
Wczoraj zakupiłam nowe jeansy i uwaga rozmiar 30!!!!! Od dawna nie nosiłam tego rozmiaru a i jest nadzieja, że w końcu zaczne się mieścić w swój dawny rozmiar 28-29!!!!!!Ale jestem happy!!!!
Koleżanka z pracy zachwycała się wczoraj jak to schudłam i to dodatkowo dodało mi sił na dalsze samozaparcie!!!!
Jak pisałam 8kg mniej!!!!!!

szłam dzis po mieście i to samo sobie pomyślałamKasia te 8kg to chyba z Ciebie na mnie przeszłopowiedz mi co robiłaś że tak dużo schudłaś i w jakim czasie?No i oczywiście GRATULACJE
![]()

monia_l
Wrześniowe mamy'07
to ty zauważyłaś u mnie te 8kgszłam dzis po mieście i to samo sobie pomyślałam![]()

no nie, aż takiego oka nie mam, ale jak Kasia powiedziął że 8 do tyłu a aTy do przodu to tak jakos mi sie skojarzyłoto ty zauważyłaś u mnie te 8kg![]()

monia_l
Wrześniowe mamy'07
ahano nie, aż takiego oka nie mam, ale jak Kasia powiedziął że 8 do tyłu a aTy do przodu to tak jakos mi sie skojarzyło![]()

To jest to co u mnie niemożliwe i nie do pomyśleniaMoniu moja dieta ma nazwe "mniej żreć"i coś powiem skrycie działa!!!!!
Poza tym ćwiczenia, ćwiczenia i jeszcze raz ćwiczenia a no i po 18 góra po 19 nic nie jeść!!!!!

reklama
Wazne zeby nie jesc chyba na 3-4 godziny przed pojsciem spac. Ja chodze spać okolo 24 wiec nie sposob zebym jadla o 18 i koniecTo jest to co u mnie niemożliwe i nie do pomyśleniadlatego kg tylko sie pojawiają zamiast znikać
![]()
![]()

Kasiu - to prawda - dieta NŻT czyli Nie Żrec Tyle lub jak ty ja nazywasz

Podziel się: