reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zrzucamy zbędne kilogramy :) - mega reaktywacja

No nie wiem:baffled:...mam 174 wzrostu...a BMI 21 wiec jak dla mnie bomba...nie chcialabym wazyc 53 bo przy 60 mowiono mi ze nie wygladam za dobrze- za chudo:sorry:choc czulam sie super!

:szok::szok::szok: Hruda ja myślałam, że Ty taka malutka jesteś w okolicach 160cm!!!! Serio!!!! Jesteś ode mnie 7 cm wyższa!!!!! No to fakt ważysz idealnie!!!!
Moje BMI wynosi 20 :sorry: niby jest ok, ale Agulka wiesz coś o tym bo masz tyle wzrostu co ja i przy 167cm waga 68 wygląda nieza ciekawie :tak: przed ciąża ważyłam 55kg wyglądałam idelanie!!! A w okresie "nasrania we łbie" ważyłam 50kg to był szok dla mojej mamy kiedy po pół roku nieobecności w kraju bo była u siostry ja dojechałam do niej w wakacje. Kiedy mnie zobaczyła to się popłakała.

reklama
Kasiu, Ty masz 167 cm i ważysz 68 kg? To Twoje BMI nie wynosi 20, tylko 24.:sorry::-p

Ah ta moja matematyka :-p źle obliczyłam tak się oblicza na szybko. Tak więc jestem na granicy otyłości :sorry: na razie jestem na etapie picia litrami wody :tak: już widzę efekty na cerze bo chrostki mi znikają :tak::laugh2: a i poza brzuszkami, które robię dwa razy dziennie jak się zmobilizuje to trzy razu dziennie po 100 powtórzeń robię pąpki 40 dziennie.

Ja przy wzroście 157 cm najmniej ważyłam 48 kg i też już nie za ciekawie wyglądałam. Teraz ważę 53,5 kg, czyli BMI mam 21,7. Marzy mi się 51 kg.
Majandra, ja jestem o 1 cm wyższa od Ciebie i ważę około 54 kg i dzisiaj rano jak spojrzałam do lustra o mały włos się nie przewróciłam- każde żebro prawie widać:szok: a buzie mam jak kościotrup pokryty skórą:-( Najgorzej jest wiadomo z brzuchem( bo wiadomo wisi sadło):zawstydzona/y: ale jakbym ważyła 48 kg to już bym chyba zniknęła z powierzchni ( tyle ważyłam w podstawówce:-p)
A te dwa kilogramy do wymarzonej wagi to pikuś:rofl2::laugh2:

Ostatnia edycja:
jak spowiedz, to spowiedz:-D:
162cm, 54-55kg
zachodzac w ciaze wazylam 58kg, wiec teraz jest duzo lepiej, jednak chce dobic do 51-52 jak to bylo zeszlego lata. idzie wiosna, beda swieze owocki, warzywka, to zleca te 2-3kg bez problemu.

choc przez ostatnie tyg jakos sie dziwnie czuje, taka strasznie szeroka i roztyta:szok:

ale wyznania kobietki
ja mam 167 cm obecnie po 6 latach bycia tłuścioszkiem waże 73 kilo jeszcze nie jest to ideał ale dowagi z przed 1 ciąży brkuje mi 3 kilo a do wagi super laski to jakieś 10 tylko ja mam grube kości i już teraz przy takiej wadze widac kości miednicy i wystające krzywe żebra pomimo oponki na około brzucha a jak zaszłam w ciąże z wiki to miałam 82 kilo

reklama
Do góry