A ja donosze (uprzejmie) ze moja domowa waga okazala sie bardzo kolezenska gdyz pokazala dzis 63 czyli tylko 2-3 kg do mojej wymarzonej wagi ( z czasow swietnosci czyli o ktorych pisala Justyna na innym watku) a o 5 mniej niz waga przed ciaza:-)
reklama
Wróćmy z wagą do wątku o wadze, ok? ;-)
Kasia, te 10 kg to Ci zostało jeszcze sprzed ciąży?
Ja już wróciłam do wagi sprzed ciąży, ale długo to trwało
Aniu te 10 kg zostało mi po ciąży :-( przed ciążą nie miałam problemów z wagą. Myslałam, że jak byłam szczupła to szybko wróce do siebie, a tu wielka dupcia :-( co prawda jest w tym dużo mojej winy bo przez ciąże i później parę miesięcy po niej w ogóle o siebie nie dbałam (tzn pozwalałam sobie na zbyt wiele z jedzeniem) i jeszcze mi troszke przybyło. Teraz mam mega problem ze zrzuceniem wagi. Tyle mam ubrań, w które tak bardzo chciałabym się znow miescić.
A ja donosze (uprzejmie) ze moja domowa waga okazala sie bardzo kolezenska gdyz pokazala dzis 63 czyli tylko 2-3 kg do mojej wymarzonej wagi ( z czasow swietnosci czyli o ktorych pisala Justyna na innym watku) a o 5 mniej niz waga przed ciaza:-)
Ty ważysz 63kg???? W życiu bym tego nie powiedziała myslałam, że ważysz gdzieś z 53kg.
a mi te 2-3 kg przybyło od jesieni na roczku Adasia ważyła tyle co sprzed dwóch ciąż ale juz krem wyszczuplający poszedł w ruch jeszcze muszę się zmobilizowac do ćwiczeń porannych i chyba fundnę sobie jeszcze raz Lineę
No nie wiem...mam 174 wzrostu...a BMI 21 wiec jak dla mnie bomba...nie chcialabym wazyc 53 bo przy 60 mowiono mi ze nie wygladam za dobrze- za chudochoc czulam sie super!Ty ważysz 63kg???? W życiu bym tego nie powiedziała myslałam, że ważysz gdzieś z 53kg.
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
A ja bym chciała,żeby ktoś wyciął mi skórę z brzucha,bo ogólnie jestem chuda,ale brzuch nie ciekawy. Nie wiem,czy brzuszki pomogą. Tylko trzeba się wziąść,a nie myśleć o nich
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
ja mam 171 i ważę 52, więc pomyśl jak chuda jestem nie chwalę się, żebyście "grubaski" nie myślały,bo nie jest mi tak super z tymi gnotamiNo nie wiem...mam 174 wzrostu...a BMI 21 wiec jak dla mnie bomba...nie chcialabym wazyc 53 bo przy 60 mowiono mi ze nie wygladam za dobrze- za chudochoc czulam sie super!
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Ja przy wzroście 157 cm najmniej ważyłam 48 kg i też już nie za ciekawie wyglądałam. Teraz ważę 53,5 kg, czyli BMI mam 21,7. Marzy mi się 51 kg.
reklama
Podziel się: