reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zrzucamy zbędne kilogramy :) - mega reaktywacja

Kasia - ja mimo ze przutylam "tylko" 14 kg dopiero po 8 miesiacach po porodzie wrocilam dokladnie do wagi sprzed ciazy ( a nie objadalam sie) ...a teraz udalo mi sie zgubic jescze 3 kg.:-)
Dzis kupilam tabletki z morwa Morwa biała, Colfarm, 30 tabletek :: vitamarket , bo znudzila mi sie Linea...zobaczymy czy cos da...bo ostatnio mam apetyty na slodkie:baffled:

reklama
chyba pierwszy raz zaglądam tu:happy:
od jaikś 3 tyg mam wielką chcice na słodkie i nie moge się pochamować:baffled:
czy znacie jakieś dobre tabletki które pomoga zgóbic pare kilo i zmniejsza apetyt na słodkie??

Asiu chyba nie ma czegoś takiego : / ja biorę ten Humavit, ale jak dla mnie najlepszym sposobem na ochotę to zabronienie sobie samej i wiesz to działa : )

Asiu chyba nie ma czegoś takiego : / ja biorę ten Humavit, ale jak dla mnie najlepszym sposobem na ochotę to zabronienie sobie samej i wiesz to działa : )
Kasiu ja biorę Humavit od dwóch dni ( zamiast samego wyciągu ze skrzypu polnego) a nie w celu zagłuszenia ochoty na słodkie ale dla poprawy stanu skóry i włosów. Owszem widzę, że jest napisane na etykiecie, ze korzystnie wpływa na przemianę materii, ale czy powstrzymuje chęć na słodkie :no:-właśnie wpieprzyłam princessę:zawstydzona/y:

Oj Humavit z pewnoscią nie zagłusza ochoty na słodkie dlatego napisałam, że tu potrzeba czegoś więcej : ) silna wola i samozaparcie ja postanowiłam sobie za cel wyglądać i ważyć tyle ile przed ciążą : ) tzn 55kg!!! To jakieś (?????) kg mniej sama nie wiem ile waże (?)

Ostatnia edycja:
chyba pierwszy raz zaglądam tu:happy:
od jaikś 3 tyg mam wielką chcice na słodkie i nie moge się pochamować:baffled:
czy znacie jakieś dobre tabletki które pomoga zgóbic pare kilo i zmniejsza apetyt na słodkie??

Asiu, nie wiem czasem, czy chrom nie zasyca apetytu na slodkie. ale nie ejstem pewna na 100%

moim sposobem jest jedzenie rodzynek i suszonych owocow. w lecei napycham sie winogronem, bo jest slodki, alw teraz ksoztuje o wiele za duzo

Agulka, muli mi sie net i nie wczytalam sie w to cudo, ale po co ono Tobie??;-)idzie wiosna, pobiegamy za dziecmi to zrzucimy pare kg:tak:

wczoraj u mamy zjadlam chyba z 5-6 kanapek przez chleb, choc nie bylam glodna, ale takie smakowite byly, ze nie dalam rady sie oprzec:zawstydzona/y:dzis za to sniadanai ejscze nie jadlam:-)

Mi się kojarzy z filmem : "Requiem do snu". Rano pigułka czerwona, w południe żółta, wieczorem zielona.{bohaterka marzyła, żeby schudnąć , zażywała co tylko mogła i co jej lekarz przepisał- wylądowała w szpitalu.}
A tak konkretniej- jak na mój gust za dużo tego do łykania i jakieś takie nie budzące we mnie zaufania.Owszem- niby sama natura w składzie i działają na wiele procesów- ale jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego:nerd:. Ale nie jestem lekarzem i nie mogę się fachowo wypowiadać:sorry2:

reklama
Do góry