reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zrzucamy zbędne kilogramy :) - mega reaktywacja

Kasia - ja mimo ze przutylam "tylko" 14 kg dopiero po 8 miesiacach po porodzie wrocilam dokladnie do wagi sprzed ciazy ( a nie objadalam sie) ...a teraz udalo mi sie zgubic jescze 3 kg.:-)
Dzis kupilam tabletki z morwa Morwa biała, Colfarm, 30 tabletek :: vitamarket , bo znudzila mi sie Linea...zobaczymy czy cos da...bo ostatnio mam apetyty na slodkie:baffled:

reklama
chyba pierwszy raz zaglądam tu:happy:
od jaikś 3 tyg mam wielką chcice na słodkie i nie moge się pochamować:baffled:
czy znacie jakieś dobre tabletki które pomoga zgóbic pare kilo i zmniejsza apetyt na słodkie??

Asiu chyba nie ma czegoś takiego : / ja biorę ten Humavit, ale jak dla mnie najlepszym sposobem na ochotę to zabronienie sobie samej i wiesz to działa : )

Asiu chyba nie ma czegoś takiego : / ja biorę ten Humavit, ale jak dla mnie najlepszym sposobem na ochotę to zabronienie sobie samej i wiesz to działa : )
Kasiu ja biorę Humavit od dwóch dni ( zamiast samego wyciągu ze skrzypu polnego) a nie w celu zagłuszenia ochoty na słodkie ale dla poprawy stanu skóry i włosów. Owszem widzę, że jest napisane na etykiecie, ze korzystnie wpływa na przemianę materii, ale czy powstrzymuje chęć na słodkie :no:-właśnie wpieprzyłam princessę:zawstydzona/y:

Oj Humavit z pewnoscią nie zagłusza ochoty na słodkie dlatego napisałam, że tu potrzeba czegoś więcej : ) silna wola i samozaparcie ja postanowiłam sobie za cel wyglądać i ważyć tyle ile przed ciążą : ) tzn 55kg!!! To jakieś (?????) kg mniej sama nie wiem ile waże (?)

Ostatnia edycja:
chyba pierwszy raz zaglądam tu:happy:
od jaikś 3 tyg mam wielką chcice na słodkie i nie moge się pochamować:baffled:
czy znacie jakieś dobre tabletki które pomoga zgóbic pare kilo i zmniejsza apetyt na słodkie??

Asiu, nie wiem czasem, czy chrom nie zasyca apetytu na slodkie. ale nie ejstem pewna na 100%

moim sposobem jest jedzenie rodzynek i suszonych owocow. w lecei napycham sie winogronem, bo jest slodki, alw teraz ksoztuje o wiele za duzo

Agulka, muli mi sie net i nie wczytalam sie w to cudo, ale po co ono Tobie??;-)idzie wiosna, pobiegamy za dziecmi to zrzucimy pare kg:tak:

wczoraj u mamy zjadlam chyba z 5-6 kanapek przez chleb, choc nie bylam glodna, ale takie smakowite byly, ze nie dalam rady sie oprzec:zawstydzona/y:dzis za to sniadanai ejscze nie jadlam:-)

Mi się kojarzy z filmem : "Requiem do snu". Rano pigułka czerwona, w południe żółta, wieczorem zielona.{bohaterka marzyła, żeby schudnąć , zażywała co tylko mogła i co jej lekarz przepisał- wylądowała w szpitalu.}
A tak konkretniej- jak na mój gust za dużo tego do łykania i jakieś takie nie budzące we mnie zaufania.Owszem- niby sama natura w składzie i działają na wiele procesów- ale jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego:nerd:. Ale nie jestem lekarzem i nie mogę się fachowo wypowiadać:sorry2:

reklama
Do góry