reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zrzucamy zbędne kilogramy :) - mega reaktywacja

a co znaczy goni do kibelka?, siusiu czy 2 bo mnie to jakoś tak nie goniło na 2 bardziej niż zwykle ale więcej wypijałam płynów i więcej sikałam no zero łaknienia na słodycze i jadłam wszystkiego po troszku

reklama
Gabids to ja od ponad miesiąca biorę Humavit ze skrzypem i pokrzywą i sa rewelacyjne efekty. Do kibelka chodzę regularnie nawet kilka razy dziennie wcześniej miałam ogromny problem bo często miałam zatrzymania na kilka dni :( mój rekord był 7 dni, ale wtedy myslałam że wybuchne.

No i ja skusiłam się na tę polecaną linea bo chciałabym do wiosny zgubić ze 4 kilo ale dopiero dziś przyjęłam pierwszą dawkę. żobaczymy czy coś z tego wyjdzie.

Tygrysku- to 2 od tylu:-Dnormalnie ze 4 razy na dzien.
Ale widze ze Anetasa tez tak ma.

Gabids to ja od ponad miesiąca biorę Humavit ze skrzypem i pokrzywą i sa rewelacyjne efekty. Do kibelka chodzę regularnie nawet kilka razy dziennie wcześniej miałam ogromny problem bo często miałam zatrzymania na kilka dni :( mój rekord był 7 dni, ale wtedy myslałam że wybuchne.
Ze 3 lata temu bralam Humawit ale na wzmocnienie wlosow.Efekty btyly dobre tylko przeszkadzalo mi lykanie paru tabletek na raz 3 razy dziennie.
A ten na przemiane materii tez tak trzeba brac?czy wystarczy jedna tabletka?

Przez 3 dni w szpitalu 1,5 kg mniej - stres robi swoje

Ja tez prawie 2 m-ce temu skusiąłm się na Lineę ale efekt był taki, że po połknięciu całego opakowania ( nie naraz oczywiście, hihih) 2 kg mniej, ale apetyt taki jak był i do jedzenia i do słodyczy

Ostatnia edycja:
U mnie juz sie ustabilizowalo.Nie latam tyle za potrzeba.najwyzej 2 razy.

reklama
U mnie juz sie ustabilizowalo.Nie latam tyle za potrzeba.najwyzej 2 razy.

U mnie też ale zauważyłam jeszcze że mogę jeść oczami. Nakładam sobie porcję taką jak zawsze a już w połowie czuję się pełna:tak: oby tak dalej to może faktycznie uda się zgubić te pare kilo.

Do góry