reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zrzucamy zbędne kilogramy :) - mega reaktywacja

reklama
Majandra - z tego co widze to przy 5 robisz aktywny ruch nogami tzw nożyce a w 3 tylko unosisz jak w 1...
i moze ty mi wytlumaczysz; seria oznacza wszystkie cwiczenia od 1do 6 a powtorzenia tzn ze kazde cwiczenie powtarzam 6 razy potem 8 itd ( jak w tej tabelce)? dobrze kombinuje?

ja za każdym razem opadam do spoczynku a co do ćwiczeń 3 i 5 to tak jak pisze hruda
tak seria to cały zestaw 6 ćwiczeń na począrku po 6 powtózeń potem coraz więcej
i ja nie rozumiem dlaczego nie można zrobić najpierw 1 serii a za jakiś czas 2 i potem 3 przecierz jak będzie tego z 20 powtórzeń to to mase czasu zajmie

hruda tak jedna seria to 6 cwiczeń bez odpoczynku.Między seriami nie należy robic przerw.
tygrysku na tym polega fenomen tych ćwiczeń.Pan Weider wiedział co robi.Na koniec masz 24 powturzenia w 3 seriach i musisz się wyrobić w 25 minut!Czyli niezły hard core będzie.hehe

Tygrysku - jak to mawiala moja babcia - Chcesz byc piekna to cierp:-)
A czasu to chyba nie pochlonie tak duzo bo efektywny trening zaczyna sie dopiero po pol godzinie intensywnych cwiczen i na upartego powinnismy cwiczyc dziennie godzine, do poltorej...przed ciaza potrafilam wypracowac 140 brzuszkow - zaczynajac oczywiscie w pocie i sapce od marnych 30!
...wiec teraz tez nam sie uda, zobaczycie...do dziela!

hmmm ja też robiłam przerwy między seriami na pogawędke z małym, który mi się zawsze przygląda :sorry2:
Spróbuje jutro bez przerwy.
Mam już 3 dni za sobą (w ciągu 4 dni) coś z moją matematyką albo silną wolą nie tak :cool2:

A ja dodam że dzisiaj jestem po 10 dniu i już widać efekty.Spodnie zupełnie inaczej zaczeły leżeć,spadają z brzucha,a zatrzymują sie na bioderkach.Nie mam diety,jem 5 skromnych posiłków co 3 godzinki.

reklama
Do góry