reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zrzucamy zbędne kilogramy :) - mega reaktywacja

reklama
a ja wczoraj zacze.lam te ćwiczenia i idzisiaj właśnie jestem po pierwszej serii i zbieram się do drugiej
na razie jest prosto bo jest mało powtórzeń i nie chodze do pracy ale i tak sukces że to robie bo od wczoraj cczuje mięśnie brzucha tzn że ich nie mam eh i trzymajcie kciuki za moją wytrwałaość co do diety to nici z przestawieniem się na inny styl ale jakbym włączyła rower w tą gimnastyke to nawt z taką iloscią kalorii powinnam sobie poradzić

A ja już dzisiaj zaliczyłam 9 dzień.I jest coraz ciężej,ale wspieram się wirtualnie z koleżanką i dajemy sobie baty jak którejś sie nie chce ćwiczyć.

....

to już epidemia :-):-):happy2:ja dzisiaj narazie zrobiła tylko jedną serię ale zaraz zabieram sie za 2 bo tak 2 na raz to ciężko i już mnie bolą mnięśnie pod żebrami a
i jeszcze jedno ja to musze ćwiczyć jak szymka nie ma albo spi bo mi przeszkadza włazi na mnie no i jeszcze piechuł też mnei liże i skubie po uszach jak leże i macham nogami:wściekła/y::szok:;-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
tygrysku tych ćwiczeń nie nalezy rozkładać na raty bo wtedy nie maja sensu.

reklama
Do góry