reklama
doti80
Wrześniowe mamy'07
Ja mam kilo mniej, mój kochany mąż mnie pilnuje, żebym nie jadła słodyczy (prosiłam go), chociaż wczoraj wymiękłam (miałam urodziny i zaszalałam). Ale będę się pilnować bo przez to dziś mnie boli brzuch cały dzień (chyba ten mój woreczek żółciowy), a Oskarek dostał bólu brzuszka i puszczał bąki bardziej niż ostatnio.
A ja się wbiłam w swoje spodnie przedciążowe!! No dobra, przed ciążą były za duże, ale zawsze coś :-) Chciałabym schudnąć, ale podczas przeprowadzki podłukła się waga i koniec schizowatego codziennego ważenia, nawet się cieszę, zobaczymy co z tego wyniknie ??
tygrysek3108
Wrześniowe mamy'07
hej ostatnio pisałam że nici z mojego odchudzania ale jak dzisiaj adczo weszłam na wagę to zapragnełam żeby tak zostało -3 kilo od tego co ważyłam się 5 dni temu ale pewnie na wieczór będzie + 1,5, hehehhe, ale ważne że coś spadło i nie będę już się ważyć co 2 dni tylko raz na tydzień, i zero pieczenia dla poprawy nastroju, no i od niedzieli jak nakłądam sobie obiad to biorę ten mały talerz a nie ten duży obiadowy i mam wrażenie że tyle jedzenia na nim , heheheh może to to złudzenie mi pomaga. i oby utrzymała się ta tendencja
katiNJ
Fanka BB :)
Tygrysku, gratulacje. Musze sprobowac patentu z maly talerzem. Dzis jak nalalam sobie zupe do malej miseczki to maz myslal ze to dla Patrysia
Ja zamiast chudnąć to zaczęłam tyć
Ale od dzisiaj mam postanowienie że będę ćwiczyć....
Polecam https://www.babyboom.pl/forum/diety-diety-f35/6-weidera-polecam-3592/
Czy któraś się skusi?????
Ale od dzisiaj mam postanowienie że będę ćwiczyć....
Polecam https://www.babyboom.pl/forum/diety-diety-f35/6-weidera-polecam-3592/
Czy któraś się skusi?????
Etka - chetnie ale musze wystosowac petycje do mojej tzw silnej woli bo poki co na urlopie chyba :-):-):-):-) ale ciekawe cwiczenia. Wytlumacz mi, moze sie orientujesz, co znaczy seria i ilosc powtorzen w tym wypadku, zawsze z tym mialam problem - czy powtarzamy poszczegolne cwiczenie czy wszystko od poczatku
Moja waga stanela i szczerze, nie polecam tabletek Chitofit forte - zero rezulatu. Dzis lece po Puerh z chromem - 2 lata temu mi pomogly.
Moja waga stanela i szczerze, nie polecam tabletek Chitofit forte - zero rezulatu. Dzis lece po Puerh z chromem - 2 lata temu mi pomogly.
Etka - chetnie ale musze wystosowac petycje do mojej tzw silnej woli bo poki co na urlopie chyba :-):-):-):-) .
Hruda, pewnie na macierzuńskim jeszcze
U mnie waga tez stoi z tendencją do wzrastania biore się za te ćwiczenia. wydrukuje je i powiesze na lodówce.
reklama
etka ja dzisiaj zaliczyłam 6 dzień A6W.Niestety nie poczekam na Ciebie aczkolwiek jak się dobrze sprężysz to może mnie dogoniszbo raz na tydzień można sobie odpuścić.Kiedy zaczynasz?
Od dzisiaj zaczynam...jak dzieci mi pójdą spać...tylko tusz mi się skończył i nie mam jak wydrukować A mąż okupuje wieczorkiem kompa:--(
Coś wykombinuję
Mnie to jutro będzie wszystko zapewne boleć
Podziel się: