reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zrzucamy zbędne kilogramy :) - mega reaktywacja

Ja już powróciłam do wagi sprzed ciąży. Udało mi się dzisiaj wbić w moje ukochane rurki. To chyba dzięki temu, że karmię piersią :) Dziewczyny będę trzymać kciuki, żebyście na wiosnę wyglądały tak jak chcecie :)

reklama
Ja mam kilo mniej, mój kochany mąż mnie pilnuje, żebym nie jadła słodyczy (prosiłam go), chociaż wczoraj wymiękłam (miałam urodziny i zaszalałam). Ale będę się pilnować bo przez to dziś mnie boli brzuch cały dzień (chyba ten mój woreczek żółciowy), a Oskarek dostał bólu brzuszka i puszczał bąki bardziej niż ostatnio.

A ja się wbiłam w swoje spodnie przedciążowe!! No dobra, przed ciążą były za duże, ale zawsze coś :-) Chciałabym schudnąć, ale podczas przeprowadzki podłukła się waga i koniec schizowatego codziennego ważenia, nawet się cieszę, zobaczymy co z tego wyniknie ??

hej ostatnio pisałam że nici z mojego odchudzania ale jak dzisiaj adczo weszłam na wagę to zapragnełam żeby tak zostało -3 kilo od tego co ważyłam się 5 dni temu ale pewnie na wieczór będzie + 1,5, hehehhe, ale ważne że coś spadło i nie będę już się ważyć co 2 dni tylko raz na tydzień, i zero pieczenia dla poprawy nastroju, no i od niedzieli jak nakłądam sobie obiad to biorę ten mały talerz a nie ten duży obiadowy i mam wrażenie że tyle jedzenia na nim , heheheh może to to złudzenie mi pomaga. i oby utrzymała się ta tendencja

Etka - chetnie ale musze wystosowac petycje do mojej tzw silnej woli bo poki co na urlopie chyba :-):-):-):-) ale ciekawe cwiczenia. Wytlumacz mi, moze sie orientujesz, co znaczy seria i ilosc powtorzen w tym wypadku, zawsze z tym mialam problem - czy powtarzamy poszczegolne cwiczenie czy wszystko od poczatku:confused:
Moja waga stanela i szczerze, nie polecam tabletek Chitofit forte - zero rezulatu. Dzis lece po Puerh z chromem - 2 lata temu mi pomogly.

etka ja dzisiaj zaliczyłam 6 dzień A6W.Niestety nie poczekam na Ciebie aczkolwiek jak się dobrze sprężysz to może mnie dogonisz:-Dbo raz na tydzień można sobie odpuścić.Kiedy zaczynasz?

reklama
etka ja dzisiaj zaliczyłam 6 dzień A6W.Niestety nie poczekam na Ciebie aczkolwiek jak się dobrze sprężysz to może mnie dogonisz:-Dbo raz na tydzień można sobie odpuścić.Kiedy zaczynasz?

Od dzisiaj zaczynam...jak dzieci mi pójdą spać...tylko tusz mi się skończył i nie mam jak wydrukować:wściekła/y::wściekła/y: A mąż okupuje wieczorkiem kompa:-:)-(
Coś wykombinuję:dry:
Mnie to jutro będzie wszystko zapewne boleć:szok:

Do góry