reklama
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
....
Ostatnia edycja:
doti80
Wrześniowe mamy'07
I jak dziewczyny, chudniecie jeszcze?
Mi służy sytuacja pooperacyjna - dzisiaj waga po raz pierwszy od nie pamiętam kiedy pokazała poniżej 70 :-):-):-):-):-):-)
Mam nadzieję że nie nadrobię za szybko i z dokładką...
Mi służy sytuacja pooperacyjna - dzisiaj waga po raz pierwszy od nie pamiętam kiedy pokazała poniżej 70 :-):-):-):-):-):-)
Mam nadzieję że nie nadrobię za szybko i z dokładką...
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
....
Ostatnia edycja:
tygrysek3108
Wrześniowe mamy'07
a ja przerwałam ćwiczenia jak szyma był w szpitalu ale od środy popielcowej wznowiłam wysiłki i jestem na 3 dniu po 8 i jest ciężko a jak myślę o tym że to kończy się 24 to az boje się myśleć chyba zostane na połowie tego hhehehhe
waga spadła do 85 a jak zaczynałam walkę ze zmianą wagi jakiś miesiąc temu to było 88 więc idzie wdół i musze już spodnie zanieść do krawcowej bo są za duże za to na górze nic a nic nie maleje
a i powolutku zaczynam wdrażać się w prace działkowe właśnie wróciła z prac przy wycince starych pędów malin ale tata odwiózł mi Wiki i koniec pracy a jeszcze mi kawałek został
waga spadła do 85 a jak zaczynałam walkę ze zmianą wagi jakiś miesiąc temu to było 88 więc idzie wdół i musze już spodnie zanieść do krawcowej bo są za duże za to na górze nic a nic nie maleje
a i powolutku zaczynam wdrażać się w prace działkowe właśnie wróciła z prac przy wycince starych pędów malin ale tata odwiózł mi Wiki i koniec pracy a jeszcze mi kawałek został
reklama
Moja babcia az oczy przetarla jak mnie zobaczyla "jak z takiej drobiny zrobilo sie takie kobicisko??", marnie sie dlumaczylam, ze pol roku lezalam plackiem itp, ale babcia sie nie dala "no juz mialas troche czasu zeby troche zrzucic, wez sie za siebie".... Mama tez mi truje, a tata mowi ze wreszcie wygladam jak kobieta. A ja sie wlasnie tak czuje! Kochana, atrakcyjna dla mojego meza, synek wpatrzony jak to synki, wiem ze jestem gruba, ale... nie przeszkadza mi to...
Podziel się: