reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zrzucamy zbędne kilogramy :) - mega reaktywacja

reklama
Jak sa efekty to chyba i ja sie wezme za te cwiczenia. Kiedys doszlam chyba do 6 dnia:-)

A tak abrdzo mi sie nie chce;-)

Tygrysku, ja wychodze z zalozenia ze nawet jesli te cwiczenia na poczatku nie beda mi wychodzic dokladnie tak jak w opisie, jak sobie odpoczne miedzy seriami chwilke to i tak jest to jakas aktywnosc fizyczna. Efekt chocby minimalny powinien byc. ;-)

dziewczynki sukces, pomimo złego samopoczucia i zmęczenia udało mi się zaliczyć 3 dzień i to od razu cały z dodatkowymi ćwiczeniami związxanymi z wymachami rękami i barkami na te tłuste łopatki heheh jestem z siebie dumna i oby tak dalej wspierajcie mnie bo ja mam słomiany zapał no chyba że zobacze rezultaty wciągu tygodnia, a i jescze jedno
dziś tzn w 3 dniu pierwsze 2 ćwiczenia nie sprawiają mi już trudności robię je znudzona czyli powoli mięśnie się przyzwyczajają a jak robicie te ćwiczenia na poszczególne nogi to po 6 na każdą, bo ja tak, i ile wymachów robicie na 5 ćwiczeniu 12 czy do bólu??

tygrysku tak po 6 na kazdá nogę,a w 5 cwiczeniu robisz nożyce też po 6 na każdą nogę.
A ćwicze z rana na pusty brzuch,tak mi najlepiej idzie,nic mi sie nie przelewa w żołądku i nie bulgocze.Dzisiaj 11 dzień i po 10 powtórzeń.ale dałam rade.:tak:I wy tez dacie dziewczyny:tak:

To i ja sie przyznam - wpier... wlasnie paczke orzechow w czekoladzie, koniecznie w gorzkiej. Szukalam ich jak w amoku i brnelam przez te wichury od sklepu do sklepu z dzieckiem!!!...ale teraz mi tak dobrze...:happy2:..nie wiem skad ten atak, rzadko tak mam:baffled:

fajne wyznania,
szczerze to tygrys nie jest na diecie tylko się ogranicza jka mu starczy silnej woli, heheh
i szok wczoraj przez cały dzień mała miseczka zupy i bółka z rybą w pomidorach pół rano pół po obiedzie a na kolacje podkradłam pare frytek dziecku , szczerze to jak na mnie to była głodówka ale nie miałam ochoty na jedzonko, dziś podobnie mało i rzadko bo mam w buzi jakąś infekcje i zabradzo mi nic nie smakuje i od tego złego samopoczucia szok apetyt mi zwiał
co doćwiczeń to może i lepiej rano ale rano to ja padam na r.j i wole na noc przed snem jestem raczej sową niż skowronkiem a jak wróce do pracy to nie wiem kim będę heeeheh sowo skowronkiem, zombiiiiii eh szkoda gadać heheheh

reklama
Byly takie obawy ale okres dostalam ( pierwszy po roku!)...a zreszta ja slomiana i grzeczna...wiec i okazji nie wiele bylo...

Do góry