reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zrzucamy zbędne kilogramy :) - mega reaktywacja

ja jakos nie moge sie zmobilizowac do cwiczen. moze dlatego, ze nie mam motywacji... po ciazy zostaly mi tylko 2 kg w postaci sflaczałego obiektu w okolicy talii. juz od listopada mialam chodzic na aerobik i tak odkladam to z miesiaca na miesiac. do tego wprost OPYCHAM sie czekolada!

reklama
Widze ze wszystkie dziewczyny doszly juz do wymarzonej wagi i nie ma komu pisac;-):-):-p

Widze ze wszystkie dziewczyny doszly juz do wymarzonej wagi i nie ma komu pisac;-):-):-p

He,he...nie dla mnie...ja dalej stoję w jednym punkcie......i nie mam ochoty już na te 6 Weidera,narazie zrezygnowalam z kolacji....a jak już jestem głodna to jogurt z otrębami:tak:

A mi za każdym razem po tej szóstce weidera jest niedobrze:|
normalnie mnie mdli :shocked2:
boje sie ćwiczyć a już doszłam do 10 powtórzeń

a ja musialam przerwac diete ze wzgledu na zapalenie pluc, wiec caly moj wysilek pewnie pojdzie sie rypac.

Wpadlam na pewien pomysl i moze nawet go zrealizuje. Zastanawiam sie, czy nie stworzyc listy z suwaczkami, z naszymi wagami i bmi, co by nas bardziej motywowalo :p

Aha, Nuska, przepraszam, ze jeszcze Ci diety nie podeslalam, ale tego jest 6 stron jadlospisow i nie mam jak ich przepisac, a skaner mi sie zrypal. Juz nawet myslalam, czy nie zrobicv zdjecia i wkleic, ale chyba nie wyjdzie.

Gabids - nie, slimcoffe kupiłam właśnie z myślą o kopenhaskiej. A czy ty zaczęłaś już? Bo ja dzisiaj zaczynam. Na śmierć zapomniałam, że byłyśy umówione. Jeśli już jesteś w trakcie to pochwal się, jak ci idzie, a jak nie to dawaj, zaczekam na ciebie:tak: Qurcze, no naprawdę mi głupio, przecież miałyśmy zacząć razem w zeszłym tygodniu, a ja z tego wszystkiego zapomniałam o tym...:zawstydzona/y::-( Czy mi wybaczysz???

Wykupiłam abonament z diety.wp.pl ale na razie daję sobie z tym spokój. Tak, jak uprzedzała Maraniko, na nasze warunki macierzyńskie, to trochę zbyt skomplikowane, za dużo trzeba się ceregielić. Zbieram przepisy i będę sobie ją serwować jak skończę kopenhaską.

ja prawie doszłam do celu z tą 6 ale czasem mam takie dni że wymiękam i nie daje rade ostatnio miałam już 20 powtórzeń i jest ciężko
tak sobie myśle ze jak mi minie to zapalenie oskrzeli to zacznę od nowa jakoś łątwiej

Hej,
Majandra mamy tą samą wagę!! Ja też ważę 67 kg a celem jest 52-53 kg!! Powiedz jakiego jesteś wzrostu-ja mam 163 cm.
Tak jak ty, ja także postanowiłam że poczekam z zakupami na schudnięcie-na szczęście w niektóre bluzki sprzed ciąży już zaczynam wchodzić, kupiłam jednak sobie spodnie bo już miałam dość tych ciążowych portek które nosiłam po porodzie. No i dziś kupiłam płaszczyk(rozmiar L)-ale on ma taki krój, że nawet jak schudnę tyle ile chcę to i tak będzie leżał. Majandro-jaką dietę chcesz zastosować? Może razem sie weźmiemy? Ja właśnie kończę przeżuwać marcepana, a przedtem podjadłam czekolady...no ale byłam dziś na body ball, więc mam usprawiedliwienie :p.
Chyba już wcześniej sie wypowiadałam o 6 Weidera-ja nie mogę jej stosować-pojawiły mi się po niej plamienia, a poza tym rozmawiałam z rehabilitantka mojego synka i odradziła mi ją jako baaaardzo obciążającą część lędźwiową kręgosłupa-ogólnie nie leży mi ta metoda.

reklama
Do góry