reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zrzucamy zbędne kilogramy :) - mega reaktywacja

Oj, ale wpadka!! Źle przeczytałam...ale gratuluję że tak mało ważysz!! Ja generalnie się trzymam z niejedzeniem słodyczy, ale czasem przychodzi taki dzień, kiedy padam na pyszczek i muszę dostarczyć sobie trochę magnezu (winny się tłumaczy :p)
Ja zacznę chyba niedługo dietę kopenhaską (jak przestane karmić piersią ostatecznie). Kiedyś jązrobiłam-świetnie sie na niej i poi niej czułam, spadek wagi też był zadowalający.
Poza tym robię nadal brzuszki-choć już rzadziej i chodzę 2x tydzień na zajęcia aerobowe-tzn body ball i fat burn-może mi to pomoże....
Próbowałaś może warzywa na patelnie zrobić na parze? Ja się noszę z takim zamiarem, ale nie wiem co mi z tego wyjdzie.

reklama
dziwne tygrysiątko mnie po 6 wiedera plecki nie bola a po brzuszkach tak i nigdy nie umiem zrobić ich więcej niz 10 to samo z męskimi papkami
a te ćwiczenia z 6 są ok i bardziej są na napinaie mięśni niżte klasyczne brzuszki

Tygrysku, a propos brzuszków-może nie robisz ich dobrze? Np. mój mąż też robił brzuszki i go krzyż bolał, ale pokazałam mu jak je sie robi według instrukcji z aerobiku i teraz już jest ok. Ja jak robię, to przyciskam część lędźwiową w podłoże, zaś ręce są pod karkiem odwiedzione na boki, głowa jest przedłużeniem kręgosłupa (a nie schylona do piersi) i patrzę na sufit-broda wysunięta ku sufitowi. Poza tym takie brzuszki, które kiedyś się robiło -do pełnego siadu, są nieprawidłowe. Najlepiej dla kręgosłupa jest robić brzuszki z nogami uniesionymi ku górze, mogą być tez zgięte w kolanach i nieco przywiedzione do brzucha. Wiem to, bo na aerobiku (chodziłam też przed ciążą) prowadząca baaardzo tych rzeczy pilnuje.
Teraz już odpuściłam, ale tym sposobem doszłam do 500 brzuszków dziennie, bez zakwasów i krwawień.

o ja... 500 to ja nawet jako 15latka nie robilam :)

a ja zobaczylam dzis na wadze 67 :) Czyli 3 kilo do wagi sprzed ciazy i 8 do wymarzonej :)

i wiecie? niby 3 kilo a tylek mam nadal jak szafe.

Dziewczyny,

ja weszłam w taki wir obowiązków, że w tej chwili ważę najmniej jak ważyłam w historii:) no może jak miałam z 12 lat to tyle ważyłam:-D

mam 171 wzrostu, tak jak Harsharani, i ważę 54 kilo!!!!!

jeden plus że K. mnie zostawił że zrobiłam się laska:)

ale trzymam mocno za Was kciuki i dopinguje!!

reklama
Do góry