reklama
tygrysiatko
Zaangażowana w BB
Ja też tyle ważę, ale do wagi sprzed ciazy brakuje mi 7 kg a do wymarzonej 15....a ja zobaczylam dzis na wadze 67 Czyli 3 kilo do wagi sprzed ciazy i 8 do wymarzonej
przy wzroście 163 cm
gabids
styczeń 2002, Wrześniowe mamy'07
Atruviell pewnie ze sie nie gniewam no cos Ty:-) Dietki jeszcze nie zaczelam,ale napewno zaczne w poniedzialek.Chyba ze znowu po weekendzie lodowka bedzie pelna smakolykow....yyyymmm ale nie tym razem ostro sie biore do roboty bo wakacje tuz tuz:-)
doti80
Wrześniowe mamy'07
Ja tak fajnie schudłam po zabiegu ale teraz to chyba szybko przybiorę na wadze: dieta wątrobowa się kończy w przyszłym tygodniu, ja jestem CIĄGLE głodna i jem i jem i jem. I nawet zjadłam dzisiaj zakazaną czekoladę Wstyd mi. Nie potrafię się powstrzymać
Pozwólcie, że się przyłącze do Was ;-) ja mam takiego doła, że szok!!!!
W ciąży strasznie zgrubłam, choć może to była w większości woda bo po porodzie zaraz zgubiłam 3/4 wagi i teraz zostało mi 8kg nadwagi, której nie mogę zgubić :-( staram się nie jeść na noc i kolacje omijam z daleka, ale nie wiem czemu waga stoi w miejscu czuje się jak słonica. Teraz kiedy było pare dni ciepła wyszłam z Kubą na spacerki, ale było fajnie. Po 2 godzinach spacerowania czułam się jakby mi ubyło z 10kg, ale po wejściu na wage NIC!!!!
W ciąży strasznie zgrubłam, choć może to była w większości woda bo po porodzie zaraz zgubiłam 3/4 wagi i teraz zostało mi 8kg nadwagi, której nie mogę zgubić :-( staram się nie jeść na noc i kolacje omijam z daleka, ale nie wiem czemu waga stoi w miejscu czuje się jak słonica. Teraz kiedy było pare dni ciepła wyszłam z Kubą na spacerki, ale było fajnie. Po 2 godzinach spacerowania czułam się jakby mi ubyło z 10kg, ale po wejściu na wage NIC!!!!
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
....
Ostatnia edycja:
reklama
luandzia1
Entuzjast(k)a
Ja nie mam problemu z waga przy wzroscie 174 waze ok 56 kg , jako nastolatka wazylam ok 63 kg ale potem schudlam bez zadnej diety , widocznie minol okres burzy hormonalnej.W ciazy przytylam ok 9 kg (bardzo wymiotowalam).
Problem mam natomiast z moim W w ciagu ostatniego roku przytyl 10 kg(rzucil palenie ) , wyglada kiepsko do tego stopnia ze sam chce przejsc na diete .Kolezanka mowila mi ze dieta kopenhaska jest bardzo skuteczna , stosowalyscie moze? Kiedys juz go odchudzalam (dieta oczyszczajaca) i byly bardzo dobre efekty , ale nie mozna bylo pic kawy a dla mojego meza to nie do wytrzymania...Mozecie cos doradzic ???( W to twardy orzech do zgryzienia uwielbia slodycze , kawe , prowadzi raczej siedzacy tryb zycia i ma tendencje do tycia)
Problem mam natomiast z moim W w ciagu ostatniego roku przytyl 10 kg(rzucil palenie ) , wyglada kiepsko do tego stopnia ze sam chce przejsc na diete .Kolezanka mowila mi ze dieta kopenhaska jest bardzo skuteczna , stosowalyscie moze? Kiedys juz go odchudzalam (dieta oczyszczajaca) i byly bardzo dobre efekty , ale nie mozna bylo pic kawy a dla mojego meza to nie do wytrzymania...Mozecie cos doradzic ???( W to twardy orzech do zgryzienia uwielbia slodycze , kawe , prowadzi raczej siedzacy tryb zycia i ma tendencje do tycia)
Podziel się: