reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zrzucamy zbędne kilogramy :) - mega reaktywacja

oczywiscie nie namawiam do zaniechania stosowania diet czy cwiczen, a zwlaszcza cwiczen. Wrecz przeciwnie.
Kupiłam tez sobie gorset na allegro i majtki wyszczuplające, ja wiem, że to tylko polsrodki, ale przynajmniej mam talię jak je założę :)

reklama
moja koleżanka stosowała dietę zgodną z grupą krwi i bardzo schudła
nie miała efektu jojo
jak dla mnie to ja chudnę kiedy
1. więcej się ruszam
2. nie jem słodyczy
i mi to wystarcza tylko że nie mam siły ani na ćwiczenia ani na zaniechanie słodyczy bo potrzebuje serotoniny w postaci czekolady coby nie popaść w depresje
póki co po ciąży mi zostało 3 kg
a chciałabym zgubić 8 może kupie sobie rower i bede jeździc nim do pracy

Carioca - dzięki za linka do tego sklepu.

Blimka - o, ciekawe z tą grupą krwi... Tylko... Jaką ja mam grupę krwi, u licha:baffled:;-) Acha, B RH+ (dodatni) o ile dobrze pamiętam.

Maraniko - dzięki za namiar do tej strony. Już się zarejestrowałam. Wybrałam sobie dietę niskotłuszczową. Obiecują mi utratę 18 kg do czerwca 2008:tak::-) Pożyjemy zobaczymy.

NERWY najlepiej odchudzaja
kina - to zalezy...nie sprawdza sie w przypadku osob ktore zajadaja stresy a jedynie wtedy ( w moim przypadku) jak po prostu przez stresy nie mam czasu by cos zjesc...
Blimka - mi tez zostalo "tylko" 3 kilo z ciazowej nadwyzki i tez mi sie marzy jeszcze minus 8..ach tak 62 kg - i d e a l n i e :happy2:
...a diete zgodna z grupa krwi przetestowalam ale - grupy B - bo taka posiadam - najzwyczajniej mi nie smakowala - nie moglam jesc pomidorow i rzodkiewek a z kolei duzo wiecej miesa...a ja za nim nie przepadam:baffled::no:

Kupiłam sobie Slim Coffe. Ciekawe, co to da?;-)

A od poniedziałku - ta dam - zaczynam swoją dietę cud ułożoną specjalnie dla mnie przez dietetyka. Zobaczymy, co z tego wyjdzie? Będę was na bieżąco informować o moich wysiłkach, he he. Mam nadzieję, że już wkrótce będę miała jakieś dobre wieści.

zaczęłam ćwiczyć tą 6 weidera... ciekawe co z tego wyniknie
dzisiaj dopiero jestem przy 3 dniu i mam już zakwasy ał
wczoraj postanowiłam pobiegać i zanim sie spociłam to tchu mi zabrakło
totalny brak kondycji....
płakać się chce bo kiedyś ćwiczyłam namiętnie jogę i grałam w koszykówkę
a teraz został ze mnie flak z płucami wielkości orzeszka:|

a ja wczoraj nie ćwiczyłam padłam jak zdechlak trupem do łóżka i koniec
i wiecie co dzisiaj tez raczej się nie rusze bo oczy mi się już klleją
no nic przynajmniej nie jem słodyczy

reklama
Ja też ćwiczyłam tę 6 Weidera, ale przestałam po 5 dniach. Bolał mnie po nich krzyż i chyba zaczęłam krwawić. Jestem po cesarce wiec to chyba nie są ćwiczenia dla mnie. Teraz sama ćwiczę brzuszki-codziennie o 40 więcej-doszłam już do 400 dziś. Na inne partie ciała motywacji mi brak. Może niedługo zacznę chodzić na aerobik :) ale z tym może być trudno-daleko mam tu do centrum miasta. Ja z kolei po miesiącu przerwy znów zaczęłam mieć ciąg czekoladowy!! NIE mogę sie powstrzymać!!

Do góry