reklama
M
mamamarcela
Gość
Kurde Luczynka świetnie. Ja też bym tak chciała chudnąć najlepiej nic nie robiącleżeć sobie przed TV a kilogramy same lecą:-):-)
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
MJU to ja też poproszę jak mogę się trochę na wiosnę odmienie;-)
maila wysyłam privem i zgóry pięknie dziękuje
maila wysyłam privem i zgóry pięknie dziękuje
Pocieszę Was - niby 56 kg
przed ciążą 56 kg oznaczało płaski brzuszek - bez przesadyzmów oczywiście, ale to co mam teraz? brr.. niby waga ta sama, ale brzuch mam zwisający i wyglądam jakbym w ciąży znowu była Jak miałam więcej ciałka to przynajmniej proporcje dobre były. I nawet chyba to ciałko zdążyłam polubić i teraz trochę sie czuję jak taki kijek od miotły
przed ciążą 56 kg oznaczało płaski brzuszek - bez przesadyzmów oczywiście, ale to co mam teraz? brr.. niby waga ta sama, ale brzuch mam zwisający i wyglądam jakbym w ciąży znowu była Jak miałam więcej ciałka to przynajmniej proporcje dobre były. I nawet chyba to ciałko zdążyłam polubić i teraz trochę sie czuję jak taki kijek od miotły
A u mnie juz -7kg:-)
Mju wyslalam Ci wiadomosc na priva ale skoro nie doszla to pisze tu. Moj mail to : luczynka@poczta.onet.pl
Mju wyslalam Ci wiadomosc na priva ale skoro nie doszla to pisze tu. Moj mail to : luczynka@poczta.onet.pl
mammamisia
Wrześniowe mamy'06
Ja przed zajściem w ciąże ważyłam 48 kg. W ciąży przytyłam prawie 20 a teraz waże 55kg. O wagę się nie martwię bo dobrze mi z tym dodatkowym ciałkiem tylko gorzej z rozstępami. Z tym się już nic nie da zrobić!
reklama
Podziel się: