reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zrzucamy kilogramy

reklama
Dzikidzik gratulacje. Ja też się zamierzam do tej diety ale jakoś mi nie wychodzi a poza tym nie cierpię szpinaku. Ale muszę coś ze sobą zrobić bo mam ciągle 10 kg do przodu. I zamiast schudnąć to ostatnio znowu przytyłam.

dzięki Renne i Rybko !:tak: :-D :-)

Dzikidzik i jak wrażenia ze stosowania diety?? Ja zamierzam od jutra zacząć, chociaż wątpię czy wytrzymam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:a ile jadłaś tego szpinaku na obiad?ile się chce?
najlepiej to jest chyba mieszkać samemu i niemieć lodówki!
A szpinak to dzielimy z Mamą na pół paczkę z Hortexu.
Ryba a jeśli nielubisz szpinaku możesz zastąpić go brokułami czy szparagami. Tak samo jak jest sałata /którą najeść się niemożna/ można zjeść kapustę lub fasolkę. Dużo jest jaj i to daje enegię. Tak samo jak kawa rano
Ale musze powiedzieć, że czasem jest ciężko!:-( ale można dać radę! :tak: dzisiaj jest tylko herbata na śniadanie i kawałek mięsa na obiad, na kolację nic:no:
Dacie radę!
mamomarcela Ty już chyba pisałaś, że raz już próbowałaś tej diety, czy coś kręcę?

Gratulacje Dzikidzik:tak::-) obys wytrzymała jak najdłużej!!
Ja planuję odchudzać się jak skończę karmić, bo teraz to chyba nie ma sensu;-)

DZIKIDZIM gratuluję i..... szczerze zazdroszczę:wściekła/y: MAMOMARCELA to ja tak mam z każda dietą... pół dnia na niej jestem a potem przez pozostała połowę rekompensuję sobie poniesione straty.... :-D :wściekła/y:
Cholera jak skończę karmić to też pójdę może na tą dietkę... bo lato się zbliża a my w sobotę byliśmy na zakupach i sie prawie na nich poryczałam:zawstydzona/y: normalnie w nic nie wchodze i we wszystkim wyglądam fatalnie - talia to ja już nie wiem co to jest za to cycki mam wielkie no paranoja :-(

Ja wczoraj skończyłam dietę kopenhaską! no i muszę powiedzieć że w sumie schudłam 6kg, tyle że 5,5 schudłam w pierwszym tygodniu! niebyło tak ciężko, bo ja lubie takie zieleniny!:tak:
no ale wczoraj przymierzyłam taka śliczną, bielutką, letnią sukienkę:-), którą kupiłam jeszcze jak byłam w ciąży! wtedy z oczywistych względów niedopinałam się!:-D teraz dopieta ale kurka obcisła na tyłku:wściekła/y: boczki na wierzchu!:wściekła/y: normalnie dieta trwa dalej, właśnie tą kieckę chciałam wziąć na nasza wyprawę, mam jeszcze niecałe 4tyg. więc jest nadzieja!:baffled: jeszcze z 4kg - pliz!!!

DZIKIDZIK gratulacje dziewczyno!!! ;-) trzymam kciuki za ciebie!!
U mnie nie ma juz kilogramów od jakiegos czasu, pozostala tylko na brzuchu pamiatka po Leonku, czyli za duuuzo skory!! ;-) mala faldka, woreczek czy jakos tak ;-) ;-) ;-) trzeba by robic brzuszki ale jakos nie mam sily, w ogole kiepsko sie czuje ostatnio, nie wiem czy to nie przez ten zastrzyk hormonalny, w wlasnie od maja przejde na tabletki i zobaczymy czy cos sie zmieni..... oby ;-(

reklama
Do góry