reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zrzucamy kilogramy

LUCZYNKO kongratulajszons:-) 3 kg to już coś
INESKU Tobie również,niezły początek:tak:
ja mam na razie kaieś minus 2 kg,ale powoli mi się diety odechciewa:wściekła/y::-(

reklama
Mi się też odechciewa. Jednego dnia 2 kg mniej drugiego znowu na swoim miejscu..... Wie ktoś ile po usunięciu wyrostka trzeba odczekać przed ćwiczeniami na brzuch????

Baska nie, nie przytylam w ciazy az 30kg, ale tez duzo. Jednak kg ktore mam do zrzucenia nie sa po ciazy, przynajmniej wiekszosc.

Agutku,bardzo śmieszne:wściekła/y::angry::wściekła/y::-D:tak::angry::-D
A tak na serio to mam znowu 2kg do przodu,chcę kupić jakiś wymiatacz syfu z jelit:sorry2::-p

A ja narazie olałam wszystkie diety, poprostu jestem taka łakoma że nie potrafię sobie odmówić
7_4_15.gif

Niech mi ktoś odpowie....... Muszę coś zacząć robić ale mam stracha by sobie problemów nie narobić a zapomniałam lekarza zapytać.....

Margolis, na pewno znaczenie ma czy wyrostek był usuwany laparoskopowo czy tradycyjnym cięciem. Jeżeli laparoskopowo to ok 2-3 miesiące po zabiegu, myslę, że spokojnie możesz zacząć ćwiczenia (a delikatne, jeżeli nie czujesz bólu, to nawet szybciej) Jeżeli tradycyjne cięcie to poczekałabym minimum3 miesięce ale to też zależy od samopoczucia i tego czy odczuwasz ból czy dyskomfort. No i na początku nie forsuj się za bardzo. Podkreslam tylko że NIE JESTEM LEKARZEM ;-) Miałam też usuwany wyrostek ale już dawno dawno temu. Z tego co pamiętam to 3 miesiące po tradycyjnym cięciu juz na siłownie smigalam ;-) Najlepiej by było jeśli spytała byś lekarza chociażby pediatry swoich dzieci czy też lekarza pierwszego kontaktu - każdy lekarz chyba powinien mniej wiecej umieć Ci doradzić. No i zadna z nas by nie chciała żeby Ci się coś stało, więc nasze porady poradami, ale najlepiej podpytaj lekarza:tak::tak::tak:

Margolis
wystarczy odczeać 6 tygodn z ćwiczeniami jeśli było to zwykłe cięcie.Ja tyle doczekaąłm po cięciu cesarskim;-)

reklama
Dzięki dziewczyny. To niby dopiero miesiąc ale ja czuję się rewelacyjnie. Już nawet zapomniałam, że coś mi usunęli. Poczekam jeszcze trochę i delikatnie zacznę walczyć z tym okropnym zwisającym brzuchem.......

Do góry