A ja dziś rano zupełnie przez przypadek przyczaiłam w TVN Monike Bojarska jak ćwiczy na piłce - wzięłam piłę Anieli do rehabilitacji no i zaczęłam cwiczyć z telewizorem Fajowo, no i mamusia też sie zrehabilituje (doprowadzi sie do porządku - może) bo ja to teraz jestem grubsza niż po porodzie :-)
reklama
magda1978
Fanka BB :)
ja to teraz jestem grubsza niż po porodzie :-)
Ze mną to samo. To dlatego, że powoli kończę karmienie. Niunia jednak trochę kalorii ze mnie wysysała
lucy79
normalnie ale podobna jestem, jak dwie krople wody
dzikidzik
mamula MAJULI
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
ja też ważę 2 kg więcej niż po porodziebo ja to teraz jestem grubsza niż po porodzie :-)
no,ale jak ja tylko w poniedziałki się ograniczam...
Kobitki, ja jak już pisałam troszkę się za siebie wzięłam (generalnie to wagę mam dobrą bo przy wzroście 170 ważę 59 kg, czyli tyle co przed ciążą, ale chcę ujędrnić brzuszek) i od 4 dni robię codzienniej 200 brzuszków i nie jem słodyczy. Pierwszego dnia to cięzko mi było po 20 brzuszków robiłam i .... oj ledwo zrobiłam te 200, ale wczoraj to już machnęłam 200 w dwóch seriach po 100 :-). Mój mąż też robi brzuszki także mam kompana do cwiczeń.
lucy79
eeeeeeeeee, yyyyyyyyy hmmmmmm..... noooo powoli to tak własnie wyglądam, hahahahahahaaa
że tez Tobie się chce takie głupawe obrazki szukac, hahaha ale sa spoko
reklama
dzikidzik
mamula MAJULI
Lucy ja ich nie szukam, poprostu zamykam oczy, mysle o Tobie i obrazy ksztaltujace sie w mojej glowie teleportuja sie automatycznie do komputera...że tez Tobie się chce takie głupawe obrazki szukac....
Napisz jak zaczniesz tracic na mnie cierpliwosc!
Podziel się: