reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zrzucamy kilogramy

A ja dziś rano zupełnie przez przypadek przyczaiłam w TVN Monike Bojarska jak ćwiczy na piłce - wzięłam piłę Anieli do rehabilitacji no i zaczęłam cwiczyć z telewizorem :baffled::-D Fajowo, no i mamusia też sie zrehabilituje (doprowadzi sie do porządku - może) bo ja to teraz jestem grubsza niż po porodzie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-)

reklama
Kurcze pd jutra miałam zacząć zabiegi i dup...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a tak się cieszyłam. Ale w tym tygodniu muszę już zacząć! Koniec z brzuchem!

Kobitki, ja jak już pisałam troszkę się za siebie wzięłam (generalnie to wagę mam dobrą bo przy wzroście 170 ważę 59 kg, czyli tyle co przed ciążą, ale chcę ujędrnić brzuszek) i od 4 dni robię codzienniej 200 brzuszków i nie jem słodyczy. Pierwszego dnia to cięzko mi było po 20 brzuszków robiłam i .... oj ledwo zrobiłam te 200, ale wczoraj to już machnęłam 200 w dwóch seriach po 100 :tak::-). Mój mąż też robi brzuszki także mam kompana do cwiczeń.

reklama
Do góry