reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zrzucamy kilogramy

RENEE, masz rację z tymi herbatkami,i do tego mozna jeszcze uzaleznic organizm od nich i potem mieć problemi z samoistnymi wypróznieniami,serio, znam to z autopsji( ale nie ja ;-) )
Zaczełam tez cwiczyć, głównie brzuszki, bo to jest moja bolączka, ;-) mały woreczek po Leonku, ;-) waga jest ok, jak z przed ciązy, ale brzuch jest do naprawy!!! a tu lato idzie i trzeba sie bedzie wbić w kostium kapielowy!!! ;-)

reklama
Ja tez słyszałam, że herbatki z senesem i kruszyna pite regularnie moga uzalezniać, w ten sposób, ze rozleniwiaja jelita i te nie chcą pracować:nerd::dry:
W naszym klubie "fikajacych matek";-) instruktorka polecała czerwone herbatki pu-erh( dla niekarmiacych!!) oraz l-karnityne dla ćiwczących i niekarmiących!! L-krnityna nie przynosi efektu bez ćiwczeń:nerd:
Ja juz nie karmię więc spróbuję:-p

No to ja dzisiaj na poważnie doszłam do wniosku, że muszę schudnąć:zawstydzona/y::-:)wściekła/y:. Mam taką jedną spódnicę,w której przed ciążą byłam raptem raz, ale się w nią teraz nie mieszczę:szok::eek::wściekła/y::-:)no::sick:, a naprawdę ją lubię. Potrzebuję schudnąć jakieś 4 cm w udach, biodrach i pasie:zawstydzona/y:, tylko czy teraz to się da zrobić jak nastała pora lodów:confused::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-D, za to pewna jestem, że jak wrócę do pracy, to schudnę szybciej niż bym chciała:tak:

Mam pytanko do dziewczyn, które stosowały jakąś dietę czy przyniosła efekty a jesli tak proszę mi podać co to za dieta:tak:;-)

Wiem, że Luczynka była na kopenhaskiej:dry: no i jak tam waga sie utrzymuje??
Kurcze muszę się odchudzić!! W lipcu jedziemy na wesele do Niemiec i muszę jakoś wyglądać!!

Czekam na przetestowane, skuteczne diety:-);-)

Lucy a z czego Ty się chcesz odchudzać:szok::eek::confused:Chyba z kości na ości:-p:-D:laugh2:, ja tam jakiś zbędnych kilosów u Ciebie nie zauważyłam:no::cool2:

Lucy jedyna znana mi skuteczna dieta to "jp"- jedz połowę:-).
A tak na serio to ja nie wierzę w żadne cudowne diety, musiałabyś ją stosować do końca życia, żeby z powrotem nie przytyć.
Więcej ruchu, zero słodkości (z tym to u mnie no problem bo ze słodyczy to ja najbardziej lubię kiełbasę:-)), nie jeść po 18.
Jak to łatwo się kurczę mądrzyć:-p, szkoda, że te mądrości nie przekładają się u mnie na gubione kilogramy:baffled::baffled:

Lucy ja dziś zaczełam dietę redukcyjną czy jakoś tak , to link do niej
http://www.wizaz.pl/smoczek_dieta.php
mi ta dieta odpowiada bo są posiłki co trzy godziny a ja jestem nauczona jeść śniadanie więc na samej kawce bym nie wytrzymała do obiadu. Dieta sprawdzona przez moją koleżankę (fakt schudła) ona jeszcze bierze L- Karnitynę (pisałaś już o niej) no ale ona na aerobik lata, podobno niezłe efekty daje Therm Line. Poczytaj o tej diecie może akurat.

mamamarcela dzieki poczytam sobie na spokojnie o tej diecie:-)

magda ciosek w teorii wszystko jest takie proste i nieskomplikowane a w praktyce, porazka, ja uwielbiam słodycze;-)

renee kobito bój się Boga mam ci brzuchol pokazać:confused::confused::confused::szok::szok::growl:

reklama
Do góry