reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zrzucamy kilogramy

RENEE, masz rację z tymi herbatkami,i do tego mozna jeszcze uzaleznic organizm od nich i potem mieć problemi z samoistnymi wypróznieniami,serio, znam to z autopsji( ale nie ja ;-) )
Zaczełam tez cwiczyć, głównie brzuszki, bo to jest moja bolączka, ;-) mały woreczek po Leonku, ;-) waga jest ok, jak z przed ciązy, ale brzuch jest do naprawy!!! a tu lato idzie i trzeba sie bedzie wbić w kostium kapielowy!!! ;-)

reklama
Ja tez słyszałam, że herbatki z senesem i kruszyna pite regularnie moga uzalezniać, w ten sposób, ze rozleniwiaja jelita i te nie chcą pracować:nerd::dry:
W naszym klubie "fikajacych matek";-) instruktorka polecała czerwone herbatki pu-erh( dla niekarmiacych!!) oraz l-karnityne dla ćiwczących i niekarmiących!! L-krnityna nie przynosi efektu bez ćiwczeń:nerd:
Ja juz nie karmię więc spróbuję:-p

No to ja dzisiaj na poważnie doszłam do wniosku, że muszę schudnąć:zawstydzona/y::-:)wściekła/y:. Mam taką jedną spódnicę,w której przed ciążą byłam raptem raz, ale się w nią teraz nie mieszczę:szok::eek::wściekła/y::-:)no::sick:, a naprawdę ją lubię. Potrzebuję schudnąć jakieś 4 cm w udach, biodrach i pasie:zawstydzona/y:, tylko czy teraz to się da zrobić jak nastała pora lodów:confused::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-D, za to pewna jestem, że jak wrócę do pracy, to schudnę szybciej niż bym chciała:tak:

Mam pytanko do dziewczyn, które stosowały jakąś dietę czy przyniosła efekty a jesli tak proszę mi podać co to za dieta:tak:;-)

Wiem, że Luczynka była na kopenhaskiej:dry: no i jak tam waga sie utrzymuje??
Kurcze muszę się odchudzić!! W lipcu jedziemy na wesele do Niemiec i muszę jakoś wyglądać!!

Czekam na przetestowane, skuteczne diety:-);-)

Lucy a z czego Ty się chcesz odchudzać:szok::eek::confused:Chyba z kości na ości:-p:-D:laugh2:, ja tam jakiś zbędnych kilosów u Ciebie nie zauważyłam:no::cool2:

Lucy jedyna znana mi skuteczna dieta to "jp"- jedz połowę:-).
A tak na serio to ja nie wierzę w żadne cudowne diety, musiałabyś ją stosować do końca życia, żeby z powrotem nie przytyć.
Więcej ruchu, zero słodkości (z tym to u mnie no problem bo ze słodyczy to ja najbardziej lubię kiełbasę:-)), nie jeść po 18.
Jak to łatwo się kurczę mądrzyć:-p, szkoda, że te mądrości nie przekładają się u mnie na gubione kilogramy:baffled::baffled:

Lucy ja dziś zaczełam dietę redukcyjną czy jakoś tak , to link do niej
http://www.wizaz.pl/smoczek_dieta.php
mi ta dieta odpowiada bo są posiłki co trzy godziny a ja jestem nauczona jeść śniadanie więc na samej kawce bym nie wytrzymała do obiadu. Dieta sprawdzona przez moją koleżankę (fakt schudła) ona jeszcze bierze L- Karnitynę (pisałaś już o niej) no ale ona na aerobik lata, podobno niezłe efekty daje Therm Line. Poczytaj o tej diecie może akurat.

mamamarcela dzieki poczytam sobie na spokojnie o tej diecie:-)

magda ciosek w teorii wszystko jest takie proste i nieskomplikowane a w praktyce, porazka, ja uwielbiam słodycze;-)

renee kobito bój się Boga mam ci brzuchol pokazać:confused::confused::confused::szok::szok::growl:

reklama
Do góry