reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zrzucamy kilogramy

Lucy ja ich nie szukam:no:, poprostu zamykam oczy:dry:, mysle o Tobie i obrazy ksztaltujace sie w mojej glowie teleportuja sie automatycznie do komputera:baffled::nerd::eek:
Napisz jak zaczniesz tracic na mnie cierpliwosc!:-D:cool2::-D

:-D:laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2::-D

eeee tam nie jest źle!!!! jestem niespotykalnie cierpliwa osobą, zatem nie bój żaby:tak:;-):-):biggrin2:

a tak przy okazji :nerd:na innym watku pisałaś, że po zastosowaniu diety kopenhaskiej spadłas na wadze i nadal się ta waga utrzymuje, czy to prawda??:confused::confused::confused:

reklama
Lucy, Ty weź wreszcie zrób porządek z tą świruską:baffled:(zdziczałym dzikiem:-p:-D)- skoro tak intensywnie myśli o Tobie i w tym samym czasie teleportuje do komputera Twoje rzekome:dry::baffled: podobizny:-p, to teleportuj Jej swoje niechciane kilogramy i niech znowu będziesz gruuuuuba:-p:-D:laugh2::-D:laugh2::-D:-p:-p:-p

Lucy, Ty weź wreszcie zrób porządek z tą świruską:baffled:(zdziczałym dzikiem:-p:-D)- skoro tak intensywnie myśli o Tobie i w tym samym czasie teleportuje do komputera Twoje rzekome:dry::baffled: podobizny:-p, to teleportuj Jej swoje niechciane kilogramy i niech znowu będziesz gruuuuuba:-p:-D:laugh2::-D:laugh2::-D:-p:-p:-p

Renee mnie sie wydaje, że jej juz nie mozna uratować:no::no:, ześwirowała totalnie na maksa:rofl::crazy::rofl2:!! trzeba ja zaakceptować i jakoś z tym żyć (mowa o dzikidziku) a kilogramy chetnie teleportuję..... o własnie teraz:unibrow::unibrow::unibrow:o i już pewnie dzikidzik odczuwa skutki tej teleportacji:-D:tak::-D:-):-):-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2:

Renne żeby tak druga Matkę do złego namawiać to niewiem!:no: no i jeszcze te obelgi pod moim adresem tego już za wiele!
Ale się przez Was wczoraj dziewuchy /R&L/ naśmiałam:-D

Ale sobie fajnie dogadujecie ;-) :-D :-D:tak:;-)
A wracając do tematu to ja od 4 czerwca zaczęłam ćwiczyć pilates (w klubie fitness) 3 razy w tygodniu. Jest super! :-)
Ja mam 158cm i 52kg... nie jest fatalnie ale mogło by być z 3-4 kg mniej ;-)

reklama
Do góry