reklama
lucy79
Fanka BB :)
hahaa dobre Agutko z ości na proch albo z prochu na pył fajnie by było a brzucha nie pokażę bo się wstydzę poprostu
Renee ja jestem leniwa i nie chce mi sie robic brzuszków, robiłam przez miesiąc(z wyj atkiem weekendów) po 100 dziennie ale efektów nie było, więc mi sie odechciało
A teraz dwa razy w tyg sie pocę na ćwiczeniach i tyle, ale jakas dieta by się przydała
Renee ja jestem leniwa i nie chce mi sie robic brzuszków, robiłam przez miesiąc(z wyj atkiem weekendów) po 100 dziennie ale efektów nie było, więc mi sie odechciało
A teraz dwa razy w tyg sie pocę na ćwiczeniach i tyle, ale jakas dieta by się przydała
Zaparłam się, solidnie się zaparłam. I choć wieczorem, po całym dniu, aż się nosem podpieram, to zakładam dresy i biegam po lesie. Dopiero 4 dni, ale już o kilogram mniej ważę. A co ważniejsze zaczęłam się ujędrniać. No i samopoczucie jak mi się poprawiło!:-)
Marrtruda jestem pod wrażeniem! Oby tak dalej :-).
Piszę w tym wątku bo od dziś mam silne postanowienie zrzucić 2-3 kg do 16 czerwca i poprawić wygląd brzuszka, bo wtedy własnie idziemy na wesele naszych przyjaciół i chciałabym troszeńkę schudnąć.
Od dziś postanawiam, że:
-nie jem słodyczy
-nie jem białego pieczywa
-limit dzienny na pieczywo razowe to 2 kanapeczki
-nie jem po 18
-nie pije piwa
-porcję obiadu dzielę przez 2
-dziennie będę robić 200 brzuszków
Z Wami może mi się uda :-) będę się starała, w końcu to tylko 2 tygodnie.
Piszę w tym wątku bo od dziś mam silne postanowienie zrzucić 2-3 kg do 16 czerwca i poprawić wygląd brzuszka, bo wtedy własnie idziemy na wesele naszych przyjaciół i chciałabym troszeńkę schudnąć.
Od dziś postanawiam, że:
-nie jem słodyczy
-nie jem białego pieczywa
-limit dzienny na pieczywo razowe to 2 kanapeczki
-nie jem po 18
-nie pije piwa
-porcję obiadu dzielę przez 2
-dziennie będę robić 200 brzuszków
Z Wami może mi się uda :-) będę się starała, w końcu to tylko 2 tygodnie.
M
mamamarcela
Gość
Ja już czwarty dzień na diecie i nie jest tak źle, gorzej z tym niejedzeniem po 18-tej bo ja zawsze o tej porze dopiero zaczynałam ucztę. Najważniejsze, że nie jem słodyczy.
Margolis
Wrześniowe mamy'06
A ja of poniedziałku zaczynam chodzić na pasy - to taka elektrostymulacja na brzuch, tyłek i uda. JAk to nie pomoże to się potnę bo na brzuchu mam okropny flak.... Nic dziwnego jak zmieściło się w nim dwoje czortów....ale koniec z tym zawzięłam się. Mam nadzieję, że będą efekty. Będę informować.
dzikidzik
mamula MAJULI
reklama
M
mamamarcela
Gość
Podziel się: