reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zrzucamy kilogramy

Mi się nic nie chce.... choć może jakbym się zmobilizowała do jakiegoś ruchu to samopoczucie byłoby lepsze.

reklama
RENEE u mnie to samo... też przytyłam... :wściekła/y: a na aerobiku byłam raz...:zawstydzona/y: ale dziś ide na pewno, chyba, że Aniela zrobi jakiś myk ze spaniem - ale to mało prawdopodobne. Cholera mam problem z mobilizacją

Powrót do pracy robi swoje w te kilka dni ubyło mi kilka centymetrów w talii i brzuchu:szok: :szok: :szok: waga niestety bez zmian:baffled:

Zmobilizowałam się i poszłam.... ale poniewaz wiedziałam, że idę to zrobiłam na obiad lasagnie i sie tak obżarłam, że nie mogłam cwiczyć :baffled: :eek: normalnie jestem z siebie dumna :baffled: :-D

Kurcze u mnie waga jak sprzed ciąży tylko brzuchol nie ten sam:-(a te kilogramy to tak fajnie spadają same oby tak dalej:);-)

A ja od jutra przechodze na diete kopenhaska :baffled: :no: nie wiem ile dni wytrzymam, czy chocby jeden :eek: ale chce sprobowac. Jedna dziewczyna z BB zastosowala JA i schudla ladnie bo 15 kg :tak: to motywuje. A ja mam przeciez do zrzucenia az 30 :zawstydzona/y: :-( :wściekła/y: :zawstydzona/y: Bede pisala o postepach :tak: lub ich braku:zawstydzona/y:

Luczynko moja koleżanka jest 3 dzień na tej diecie i ma -3kg.
Ja tez niedługo musze zastosowac jakąś diete ale na razie jeszcze trochę karmie Olę a chce brac jakies wspomagacze a to po zaprzestaniu karmienia.
Na razie postanowiłam zerwac ze słodyczami, bo to moja największa zmora. Musze wytrwać do świąt w moim postanowieniu.

reklama
Megi ja nie jem slodyczy i nie pije alkoholu od poczatku postu-takie moje i meza postanowienie :-) zrobilismy sobie jednak dyspenze na jeden dzien ze wzgledu na urodzinki G, ale tylko na torta ;-)

Do góry