reklama
edi
mamusia Wojtusia
Tak.W związku z Wielkim Postem postanowiłam jeść słodkie tylko w niedzielę i każego dnia ćwiczyć choćby chwilkę.No i tak ćwiczę od poniedziałku,slodkiego nie jem od środy i póki co marne efekty....
Tylko skóra mi się na udach ujędrnia powolutku bo stosuję takie serum z Eveline.Kilogramy stoją i wielkość obwislego brzucha nie maleje
Tylko skóra mi się na udach ujędrnia powolutku bo stosuję takie serum z Eveline.Kilogramy stoją i wielkość obwislego brzucha nie maleje
Megi80
Mama Krzysia i Oleńki
Powiem tak - BĘDZIE CIĘŻKO
Moja siostra jest szczupła ale brzuszek troszke jej pozostał a rodziła ostatni raz 18 lat temu
Ja przed otwarciem sklepu samoistnie schudłam 2 kg - troche nerwówki i brak czasu na jedzenie i są efekty
Moja siostra jest szczupła ale brzuszek troszke jej pozostał a rodziła ostatni raz 18 lat temu
Ja przed otwarciem sklepu samoistnie schudłam 2 kg - troche nerwówki i brak czasu na jedzenie i są efekty
Miśka T
Wrześniowe mamy'06
EDI, ja tez uzywam tego kremiku, wyczytałam o nim same superlatywy, zobaczymy czy zadziała ;-)
ADASIU, ja tez waga !!!!!!!!!! hahahah ;-)
U mnie nadal 53 kilo, chciała bym do 50 zjechać, chociaz moj mąz mowi ze bede znowu anorektyczka ;-)
ADASIU, ja tez waga !!!!!!!!!! hahahah ;-)
U mnie nadal 53 kilo, chciała bym do 50 zjechać, chociaz moj mąz mowi ze bede znowu anorektyczka ;-)
reklama
A ja stwierdziłam, że rodzę jeszcze jedno dziecko i po 2 porodzie mąż ma mi zafundować operację plastyczną brzucha, bo i skóra obwisła i rozstępy a z takim "flakiem" chodzić nie będę Poza tym ja uwielbiam biodrówki, ale jak tu teraz biodrówki założyć Ciekawe ile taka operacja by kosztowała?
Podziel się: