reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zrzucamy kilogramy

reklama
Matko kochana, ale zdzierstwo 9000 zł:szok: :eek: :baffled: -oj na pewno nie będzie mnie stać:no: :baffled: . No opis zabiegu też niezbyt zachęcający:no:

MARGOLIS krem jest tani, u mnie w miescie kosztuje około 18zlotych, jest tez na czołowym miejscu w Twoim Stylu, jako polski kosmetyk, moze zadziała ;-) zobaczymy

Kosmetyk działa jeśli chodzi o ujędrnienie,już to widzą po udach:-) i u mnie kosztuje ok.14zł więc taniocha jeśli chodzi o kosmetyk tego rodzaju.

Renee ja niestety jestem po drugim porodzie i brzuch mam okropny,po pierwszym nie miałam takiego,a może cała byłam większa:baffled: a teraz uda,biodra w miarę zeszczuplaly i ten brzuch w innym rozmiarze:baffled:
kiedyś od pasa w górę miałam rozmiar mniejszy niż od pasa w dół a teraz chyba jest na opak:baffled:

W końcu są jakieś efekty niejedzenia slodyczy i ćwiczenia brzuszków;-)
Prawie kilogram w dół i co najważniejsze w brzuszku i w talii -1cm:-) a jeszcze kilka musi ich zniknąć:baffled:

EDI ja mam to samo! Dupka i biodra mi zeszły tylko w talii zostało! I mam problem ze spodniami 40 zjeżdza mi z tyłka jak juz się "rozejdzie" po praniu a w 38 jak się wbijam to w dupce ok, ale w talii się wrzynają i mi wyłażą takie balerony błeh....:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: Ale zapisałam się na aerobik 2 razy w tygodniu mam nadzieję, że pomoż4e pod warunkiem, ze tam kiedykolwiek dotrę, znajac moja sumienność... ale specjalnie wykupiłam karnet, zeby mieć motywację, żeby się kasa nie zmarnowała...

Ja jak skończę remont to biorę się znowu za ćwiczenia. Wcześniej ćwiczyła codziennie i dawało takie efekty, że po prostu bylam bardziej nabita, a nie taka rozlazła. Poza tym waga w miejscu, żrę na okrągło, przez co sama jestem zła na siebie. Chyba nadrabiam to, że przestałam zupełnie jeść cukier i słodkie rzeczy w Wielki Post.
No i koniecznie muszę zacząć jeździć na basen...

Mój drogi mąż:baffled: ostatnio stwierdził, że..............2 miesiące po porodzie byłam szczuplejsza niż teraz!!!!:szok: :wściekła/y: :baffled: .
No ale niestety to prawda:-( :zawstydzona/y: :-(. Ale jak się codziennie wpieprzało bułki z Nutellą i wafelki i takie tam pierdołki to nie ma się co dziwić:no:. Kurcze zamiast na wiosnę schudnąć to ja przytyłam-czuję po spodniach, że chcą mi na tyłku szczelić:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:. Muszę się za siebie wziąść!:tak: :dry:

reklama
Hmmm i mi by się przydało. Tyłek mam gruby no i te uda. Tylko jak się zmobilizować no i jak odmówić sobie czekoladki:no::no::no::no:ale trzeba będzie

Do góry