reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zrzucamy kilogramy

ja pierdykam BASIA teraz patrze na zdjecie twojego syna i no zdębialam on wyglada dokladnie jak moj; zaraz zdjecie poszukam tylko u mnie z tym wklejaniem ;P

reklama
A jak wasze kilogramy po świątecznym obżerstwie?

U mnie ok, nie przytyłam nic. Waga bardzo powolutku ale stale spada w dół. Teraz ważę 63kg. Od dziś zaczęłam dietę kapuścianą. Zobacymy z jakim efektem. Kiedyś już ją stosowałam i waga spadła mi o 4kg w ciągu tygodnia. I co ważne nie przytyłam, żadnego efektu jojo. :-)

U mnie po swiętach to samo, 53 kilo, chciała bym zjechac do 50, mimo, ze teraz juz wygladam jak z przed ciązy ;-) jedyne nad czym trzeba popracowac to jędrność brzuszka!!!! a to chyba bedzie dluższa robota! ;-)

Miśka zazdroszczę ci tej wagi :tak:
Ja chce wystawić na allegro 4 kasety VHS z ćwiczeniami prowadzonymi przez Jane Fonde ( w tym okres ciązy, porodu i połogu) Kiedyś namiętnie je kupowałam bo ćwiczyłam w domu.W tej chwili nie mam odtwarzacza tylko DVD więc kasety mi nie są potrzebne a są w dobrym stanie (muszę je jeszcze przejrzeć) więc po co mają mi leżeć.:tak:

MYCHA dzieki ;-) i ty wrócisz do formy, wszystko w swoim czasie, u jednego organizm szybciej sie regenruje a u drugiego dłużej!! uszy do góry!!!

Ja, na moje nieszczęście, należe do tych u których to trwa dłużej :no: . Po świetach waga wciąż ta sama - może jest i powód do radości bo było sporo słodyczy.

Cha! to chyba tylko nnie przybyło poświętach:baffled: znowu 2 do przodu,ale mam wielkie postanowienie noworoczne precz ze słodyczami!!!!!!!:-D moja kuzynka przestała jeśc slodkie i baaaaardzo zeszczuplała,a całą resztę wpierdziela:-D

a ja mam brzuch jak w 6 miesiacu ciazy, chlip, chlip :-:)-:)-(
i nie moge sobie z nim poradzic, szczegolnie, ze nie karmilam piersia :-:)-(
i ciagle mam ochote na cos slodkiego :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Iwonka, nie martw się! Ja ostatnio stała w kolejce w aptece z Romkiem na rękach, a kobieta mówi: "No nie, z dzieckiem na rękach i w ciąży, to trzeba przepuścić". Byłam wściekła - już wolałam postać :wściekła/y:

Do góry