reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zrzucamy kilogramy

MaMAOLI-czytalam i sprawdzialm na sobie- stresy nie sprzyjaja chudnieciu natomiasat relaks jak najbardziej. kiedy jest sie z siebie zadowolonym i nie mysli sie o chudnieciu to szybciej sie spala:) Wiec glowa do gory i wiecej usmiechu zycze :)

reklama
Aniam pisze:
MaMAOLI-czytalam i sprawdzialm na sobie- stresy nie sprzyjaja chudnieciu natomiasat relaks jak najbardziej. kiedy jest sie z siebie zadowolonym i nie mysli sie o chudnieciu to szybciej sie spala:) Wiec glowa do gory i wiecej usmiechu zycze :)

dzięki Aniam
fakt, po pierwszym dziecku w ogóle sie nie zastanawiałam czy chudnę czy nie i sama waga spadła niewiem kiedy
teraz chyba za bardzo się tym przejmuję ::)

ja od trzech dni wchodzę we wszystkie przedciążowe ciuchy...nie muszę chyba mówić jak bardzo się cieszę LD

A ja sie ponownie biore za siebie, bo przez to siedzenie w bloku sie rozpaslam. Chyba zaczne stosowac polecana tu metode Zryj Polowe- jak mi sie uda-bo mam apetyt ze ho ho

wczoraj spotkalam dwoch kumli-po prostu zachwycali sie ad moja figora ;D achhhhhhhhhhh uroslkam w oczach

ino ta oponka ::)

A mnie dziś mężuś pocieszył...stwierdził, że mój brzuszek to skóra a nie tłuszczyk ;D jak obstawiałam. Ale i tak trzeba się wziąść za siebie kolejny raz ::) ::) ::) ...ale teraz się boję, bo kręgosłup pobolewa :(

anian pisze:
A mnie dziś mężuś pocieszył...stwierdził, że mój brzuszek to skóra a nie tłuszczyk  ;D jak obstawiałam. Ale i tak trzeba się wziąść za siebie kolejny raz  ::) ::) ::) ...ale teraz się boję, bo kręgosłup pobolewa :(

ćwiczenia wzocnia Twój kręgosłup - tylko nie ćwicz na razie z dużym ocbiążeniem

reklama
Do góry