reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zrzucamy kilogramy

reklama
ja kolejny raz zabrałam sie za brzuszki juz robie trzeci dzien :)
noi zabieram sie za kupno stepera kolezanki mowily ze bardzo duzo daje na nogi i pupę

Od września ide na aqua aerobik. Od września bo wtedy zaczynam diete jak nie wcześniej bo jak tak Kamil będzie gadał przy cycku a nie jadł to pewnie wcześniej misie laktacja skończy i od września bo na okres wakacji aerobik jest odwołany - no tak te co miały być szczupłe na wakacje to są a te grube niech cierpią :(

Ja na szczęście na wymarzone wakacje wyjeżdżam dopiero w drugiej polowie września
więc jeszcze mam troche czasu żeby się dopasować do starych letnich cuchów

narazie mam jedne krótkie spodenki i dwie spódniczki i w niczym innym się nie zapne ::)

Chciałabym ale z moim brakiem woreczka żółciowego to bym sie smażyć musiała to może coś by wytopiło:) nie schudłam nic od porodu tyle co kalim ze mnie ściągnął. Ja musze nie jeść żeby schdnąć a karmie więc nie chce stracić do końca pokarmu.

agawa1 pisze:
Od września ide na aqua aerobik. Od września bo wtedy zaczynam diete jak nie wcześniej bo jak tak Kamil będzie gadał przy cycku a nie jadł to pewnie wcześniej misie laktacja skończy i od września bo na okres wakacji aerobik jest odwołany - no tak te co miały być szczupłe na wakacje to są a te grube niech cierpią :(

ojoj, ja przyzwyczajona do tego że u nas jest wszystko cały rok i do wyboru...

azik ja sie ciesze że wogóle w takiej mieścinie gdzie mieszkam tj 35 tysiecy basen z prawdziwego zdarzenia jest i aqua aerobik bo na ten tradycyjny bym nie poszłą. - kUmpel prowadzi :)

reklama
u mnie dziwnie, niby waze 62,5 kg (czyli jakis 1 kg wiecej niz przed ciaza), ale mam wrazenie, ze objetosciowo jest mnie duzo wiecej... ??? (nogi jakies grubsze, brzuch spory i w ogole), nie wiem czy tak jest w rzeczywistosci czy juz mam jakies przywidzenia. Ale wrocilam do pompek :) i jestem z siebie dumna bo juz znowu jestem w stanie je zrobic (co prawda to nie te 15 w szybkim tempie jak kiedys, ale zawsze kilka :) )

Do góry