reklama
K
kasiula matula
Gość
no ja tez czesto slusze takie klamstewka ;D
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Ja ostatnio wpadłam na chwilkę do pracy z mężem (pracujemy w tym samym miejscu) i jedna z koleżanek wywaliła do mnie takim tekstem: "Kasia, ale Ty ...(tu chwilka zawahania)... ładnie wyglądasz." - tylko, że brzmiało to "Dziwne, bo przecież ciąża i dziecko pobrzydzają". Popatrzyłam się tylko na nią i podniosłam brwi... stwierdziłam, że nie komentuję, bo nie chcę się denerwować... Ale następnym razem jak ktoś mi tak walnie, to odpowiem!
anian
Fanka BB :)
Milla pisze:Ja z waga problemów nie mam ale ćwiczyć nie zaszkodzi. Rozpoczełam dzis 6 Weidera zobaczymy czy wytrwam
po kolejnych podejściach (zawsze mi coś przeszkadza żeby ćwiczyć regularnie) jestem po 7 dniu ćwiczeń
catherinka pisze:Ja ostatnio wpadłam na chwilkę do pracy z mężem (pracujemy w tym samym miejscu) i jedna z koleżanek wywaliła do mnie takim tekstem: "Kasia, ale Ty ...(tu chwilka zawahania)... ładnie wyglądasz." - tylko, że brzmiało to "Dziwne, bo przecież ciąża i dziecko pobrzydzają". Popatrzyłam się tylko na nią i podniosłam brwi... stwierdziłam, że nie komentuję, bo nie chcę się denerwować... Ale następnym razem jak ktoś mi tak walnie, to odpowiem!
takie zachowanie u ludzi jest wprost zadziwiwjące, czy oni oczekują po kobiecie, która urodziła dziecko, że będzie wyglądała jak niedomyty, sfrustrowany wieloryb????
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Dokałdnie Fionka! , ja akurat pierwszy raz się spotkałam z takim tekstem na żywo, wcześniej znałam tylko opowieści jeszcze ciążowych dziewczyn z bb i teraz wiem jakie to wkurzające...
Milla
Mamy marcowe 06
Może zdziwiła się ze tak ładnie wygladasz bo być moze ona ( nie wiem czy ma dziecko) wygladała rzeczywiscie jak wieloryb i do tego nie domyty. Hihi.
Anian u mnie drugi dzien. Jeszcze "tylko" czterdziesci. Ale jest motywacja. Lato, plaza......... oby tylko ladne lato bylo.
Anian u mnie drugi dzien. Jeszcze "tylko" czterdziesci. Ale jest motywacja. Lato, plaza......... oby tylko ladne lato bylo.
K
kasiula matula
Gość
sfrustrowany wieloryb ;D
reklama
Podziel się: