reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zrzucamy kilogramy

a ja byłam we wtorek u siebie w pracy i dziewczyny powitały mnie tekstem: o Boże ! jaka ty chuda jesteś, jakbyś nigdy nie rodziła - och jak to miło czasami kłamstwo usłyszeć ;);D ;D

reklama
Ja z waga problemów nie mam ale ćwiczyć nie zaszkodzi. Rozpoczełam dzis 6 Weidera zobaczymy czy wytrwam

Ja ostatnio wpadłam na chwilkę do pracy z mężem (pracujemy w tym samym miejscu) i jedna z koleżanek wywaliła do mnie takim tekstem: "Kasia, ale Ty ...(tu chwilka zawahania)... ładnie wyglądasz." - tylko, że brzmiało to "Dziwne, bo przecież ciąża i dziecko pobrzydzają". Popatrzyłam się tylko na nią i podniosłam brwi... stwierdziłam, że nie komentuję, bo nie chcę się denerwować... Ale następnym razem jak ktoś mi tak walnie, to odpowiem!

Milla pisze:
Ja z waga problemów nie mam ale ćwiczyć nie zaszkodzi. Rozpoczełam dzis 6 Weidera zobaczymy czy wytrwam

po kolejnych podejściach (zawsze mi coś przeszkadza ;) żeby ćwiczyć regularnie) jestem po 7 dniu ćwiczeń :D

catherinka pisze:
Ja ostatnio wpadłam na chwilkę do pracy z mężem (pracujemy w tym samym miejscu) i jedna z koleżanek wywaliła do mnie takim tekstem: "Kasia, ale Ty ...(tu chwilka zawahania)... ładnie wyglądasz." - tylko, że brzmiało to "Dziwne, bo przecież ciąża i dziecko pobrzydzają". Popatrzyłam się tylko na nią i podniosłam brwi... stwierdziłam, że nie komentuję, bo nie chcę się denerwować... Ale następnym razem jak ktoś mi tak walnie, to odpowiem!

takie zachowanie u ludzi jest wprost zadziwiwjące, czy oni oczekują po kobiecie, która urodziła dziecko, że będzie wyglądała jak niedomyty, sfrustrowany wieloryb????

Dokałdnie Fionka! , ja akurat pierwszy raz się spotkałam z takim tekstem na żywo, wcześniej znałam tylko opowieści jeszcze ciążowych dziewczyn z bb i teraz wiem jakie to wkurzające...

Może zdziwiła się ze tak ładnie wygladasz bo być moze ona ( nie wiem czy ma dziecko) wygladała rzeczywiscie jak wieloryb i do tego nie domyty. Hihi.

Anian u mnie drugi dzien. Jeszcze "tylko" czterdziesci. Ale jest motywacja. Lato, plaza......... oby tylko ladne lato bylo.

reklama
u mnie +3kg ale brzuch dzięki brzuszkom płaski już powoli mięśnie widać jednak w udach trochę zostało ale nikt poza mną tego podobno nie widzi

objetośćiową wszędzie mniej poza biustem ::)

Do góry