reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zrzucamy kilogramy

no AGAO tylko pozazdroscic ja juz zapomnialam o cwiczeniach

co zrobic zeby sie zmobilizowac jesli odbicie w lustrze nie wystarcza??? help :(

reklama
Jezu nie mam pojęcia u mnie systematyka nie wchodzi w grę wszystkie ćwiczenia robi.ę w pozycji leżącej ::)

u mnie widok w lustrze zdecydowanie starczy za mobilizację..ostatnio zrobiłam się systematyczna, ćwiczę CODZIENNIE ;D, w ramach powrotu do formy kupiłam sobie farbę do włosów, jutro ufarbuję, wymaluję się i może wkońcu zacznę wyglądać jak człowiek ;) w biodrach mniej o 2 cm, ale w brzuchu plus 1...wr...

weszłam dziś w moje super fajne i mega obcisłe dżinsy wakacyjne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D

... a nie spodziewałam się i tak je tylko przymierzyłam ......

Catherinka - do mnie też dziewczyny mocno zdziwione i jakby zniesmaczone wyjężdżają z tekstami, że nie wyglądam jakby ostatnio rodziła - ja już nie zwracam na to uwagi 8)

A ja od kilku dni odwlekam przymierzanie... boje się rozczarowania
no i ćwiczenia też odwlekam
za to wczoraj troche pobiegałam po sklepach, zawsze to coś ;)

dziewczyny czy ktoras z was slyszala lub stosowala diete kopenhadzką???
słyszałam ze jest rewelacyjna a stosowana z cwiczeniami przynosi super efekty w ciagu 13 dni bo przez tyle mozna ja stosowac

reklama
ja niestety jak narazie nie moge stosowac diet bo karmie ;) moja waga od ponad miesiaca stoi w miejscu , ale za to wchodze we wszystkie spodnie tylko jeszce troche oponka wylazi ;D
staram sie cwiczyc przynajmniej 3 razy w tygodniu i jak narazie mi to wychodzi no i oczywiscie spacery. Poczekam jeszcze troche podobno po 3 miesiacu karmienia waga zaczyna spadac ;)

Do góry