ja ważę kilka kg mniej niż przed ciążą, ale wygladam śmiesznie nogi chude do kolan, flaczek na brzuchu, wystające żebra i ogromny biust.. chyba muszę ruszyć na silownię i coś z tym zobić.. a jakie brzuszki robicie?? takie "pełne", cz tylko nad podłogą??? ile dziennie??/ i może ktoś wie jakie ćwiczenia sa na bolący kręgosłup bpo ja chyba oszaleję
reklama
K
KingaP
Gość
kasianka! jak bolał mnie kręgosłup, to machałam sobie rękami (zataczałam koła), wyciągałam się na drążku (wisi u nas na futrynie). Przynosiło mi to ulgę
kasiula matula pisze:dziewczyny czy ktoras z was slyszala lub stosowala diete kopenhadzką???
słyszałam ze jest rewelacyjna a stosowana z cwiczeniami przynosi super efekty w ciagu 13 dni bo przez tyle mozna ja stosowac
kasiula ja tej diety nie stosowałam, bo nie miałam potrzeby ale u mnie połowa bab z pracy ją przetestowała
rzeczywiście w większości przypadków efekt był ale niestety często kończyło się efektem jojo, poza tym dziewczyny bardzo narzekały na złe samopoczucie, nie wiem czy zwróciłaś uwagę, że ta dieta zawiera bardzo dużo żelaza a bardzo mało cukru, u jednej z moich koleżnek dieta skończyła się skrajnym spadkiem elektrolitów i bardzo nieprzyjemnymi objawami :
zastanów się może nad czymś zdrowszym i mniej obciążającym organizm, w końcu niedawno urodziłaś dzidziusia i Twój organizm wykonał ogromny wysiłek, jak mogę coś radzić, to odstaw słodycze , białe pieczywo, jedz dużo warzyw, chude mięso i wędliny, owoce ( nie zadużo) i powinno poskutkować, sprawdziłam na sobie powodzenia! aha i oczywiście jak najwięcej ruchu, a pora roku naszczęście temu sprzyja ;D
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
kasianka pisze:ja ważę kilka kg mniej niż przed ciążą, ale wygladam śmiesznie nogi chude do kolan, flaczek na brzuchu, wystające żebra i ogromny biust.. chyba muszę ruszyć na silownię i coś z tym zobić.. a jakie brzuszki robicie?? takie "pełne", cz tylko nad podłogą??? ile dziennie??/ i może ktoś wie jakie ćwiczenia sa na bolący kręgosłup bpo ja chyba oszaleję
Na bolący kręgosłup przetestowałam jeszcze w ciąży kocie grzebiety. I jeszcze posiedzenie chwilę w takiej pozycji: na czworakach, tyle, że ręce na podłodze z lokciami na zewnątrz, głowa na dłoniach, pięty razem i wypinamy pupę do góry
sylwia532
Fanka BB :)
ooooooooooo to musze wlasnie te kocie grzbiety wykonac,bo jak sie zegne do dolu to tak ptrzyjemnie bol odchodz
jakos na oponke cieczyc mi sie nie chce ale na kregoslup to bede-szkoda zdrowia
a poza tym dzis do poludnia na 2 byly pokazywane cw.po porodzie na brzuszki(ja akutrat sie spoznilam zobaczylam jedno cw. z maluszkiem na naszym brzuszku)
jakos na oponke cieczyc mi sie nie chce ale na kregoslup to bede-szkoda zdrowia
a poza tym dzis do poludnia na 2 byly pokazywane cw.po porodzie na brzuszki(ja akutrat sie spoznilam zobaczylam jedno cw. z maluszkiem na naszym brzuszku)
K
kasiula matula
Gość
od wczoraj jestem na diecie
zobaczymy nie moge tak dluzej bo wze juz 5 kilo wiecej niz po porodzie i 15 wiecej niz przed ciaza i waga zamiast spadac i sie normowac to rośnie
zrobie ta dietke a pozniej ogranicze slodycze i pieczuwo zeby nie byłlo jojo moze sie uda
zobaczymy nie moge tak dluzej bo wze juz 5 kilo wiecej niz po porodzie i 15 wiecej niz przed ciaza i waga zamiast spadac i sie normowac to rośnie
zrobie ta dietke a pozniej ogranicze slodycze i pieczuwo zeby nie byłlo jojo moze sie uda
aqua1-23
Mama Marcowa 06` Wrześniowe mamy'08
U mnie waga zatrzymała się 5 kg na plusie i ani drgnie a nie mogę sobie narazie pozwolić na diete bo Kuba toleruje tylko cyca. Nawet nie chce myśleć jaka byłaby tragedia gdyby brakło. Więc jem jem i wyglądam mało ciekawie tym bardziej mnie to dołuje ,że robi się cieplo i tzreba się rozebrać a oponka prezentuje sie cudnie.
Nie wyobrażam sobie wystąpienia w tym roku w kostiumie mój brzuch z rozstępami jest tragiczny i nic nie pomaga . A tak się starałam całą ciąże żeby rozstępów nie było i nie było do ostatnich dni a później wystąpiły tak nagle i tak lładnie teraz zdąbią moje brzuszysko. Trzeba będzie pomyśleć nad kostiumem jednoczęściowym ( nie lubie takich no ale jak mus to mus) albo kapać się w nocy .
Nie wyobrażam sobie wystąpienia w tym roku w kostiumie mój brzuch z rozstępami jest tragiczny i nic nie pomaga . A tak się starałam całą ciąże żeby rozstępów nie było i nie było do ostatnich dni a później wystąpiły tak nagle i tak lładnie teraz zdąbią moje brzuszysko. Trzeba będzie pomyśleć nad kostiumem jednoczęściowym ( nie lubie takich no ale jak mus to mus) albo kapać się w nocy .
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Oj Aqua, ale Cię rozumiem... Wczoraj założyłam kupiony w zeszłym roku kostium kąpielowy... Bez komentarza...kształty jakieś kanciaste, wielkie rozstępy na: udach z przodu, tyłku, w pasie z tyłu i na biuście.... Nawet jak kupiłabym sobie kostium jednoczęścowy to i tak to co na biuście będzie widoczne O oponce oczywiście nie wspomnę...jakiś czas temu na wdechu nie miałam brzucha, a teraz nawet jak wciągam to i tak wystaje Jedynym pocieszeniem było, że stanik za mały ;D ;D ;D
K
kasiula matula
Gość
ja w swoj stroj tez sie nie zmieszcze a taki boski w tamtym ropku sobie kupilam
jak mowie mezowi ze juz nigdy pewnie nie wyjde na plaze w kostiumie bo mam rzstepy na brzuchu boczkach udach piersiach i tylku to o n sie strasznie dziwi
ale ja naprawde nie rozbiore sie na plazy z takimi rozstepami najgorsze sa nogi uda od wewnwtrzej stronu do polowy przedniej strony od góry az po kolana w rozsteapch
ide dzis na solarium zobaczyc czy cos to pokryje
bo na dzialce tez sie nie rozbiore do opalania tylko w solarium nikt mnie nie zobaczy
jak mowie mezowi ze juz nigdy pewnie nie wyjde na plaze w kostiumie bo mam rzstepy na brzuchu boczkach udach piersiach i tylku to o n sie strasznie dziwi
ale ja naprawde nie rozbiore sie na plazy z takimi rozstepami najgorsze sa nogi uda od wewnwtrzej stronu do polowy przedniej strony od góry az po kolana w rozsteapch
ide dzis na solarium zobaczyc czy cos to pokryje
bo na dzialce tez sie nie rozbiore do opalania tylko w solarium nikt mnie nie zobaczy
reklama
Podziel się: