reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zrzucamy kilogramy

ja tez jak skonczylam karmienie pomyslalam no w koncu bede mogla sie odchudzac a nic z tego i tak mi sie nie chcialo ;)

reklama
mi wywalił pigment pod koniec ciąży na całości i równiutko (na szczęście nie w plamy!) tak że wszyscy pytali czy chodziłam na solarium ::), i trzyma do tej pory także jestem taka więcej brązowa na brzuchu też

JA zciemniałam totalnie nie tylko na skórze ale i na umyśle cheche. A tak serio to jakaś taka ciemna jestem myślałąm że to od marchewki ale nadal sie to utrzymuje a na brzuchu krecha nadal jest pionowa ta pozioma szeroka znikła na szćżęście ale pępek mam jakby brudnyna szczęśćie co raz mniej :)

sprawdzam i donosze-krecha jeszcze widoczna ale juz mniej ale jeszcze ::)
hehe na brzuchu zem murzynek w porownaniu do reszty cialka
no schudlam ale maly flaczek jeszcze nie zniknal
ale ja marze o tylku j.lo :mad:

reklama
uroczyście oświadczam, że fitness brzuchowy u mnie rozpoczęty - wczoraj 50 brzuchów uffff, dzisiaj już 50 i zmierzam jeszcze poćwiczyć ale wygonienie lenia z d...... bardzo dużo wysiłku mnie kosztuje

Do góry