reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zrzucamy kilogramy

no jeszcze 4kg (ale teraz to cycki tyle ważą ;)) no i 10 cm w pasie reszta już na miejscu swoim poprzednim :)

reklama
ja zaczynam robić brzuszki potem włączę przysiadi i rower stacjonarny jednak na razie jestem wyczerpana przez nieprzespane nocki a na aerobik narzie mam zbyt słabą kondycję - no ale wracam do aerobiku w łóżku ;D

azik pisze:
kaśka76 pisze:
Azik: a jak to robisz?????????????? masaż, sauna i co dalej?

masaż to był kregosłupa

conajmniej 3 godziny aerobiku w tygdoniu + karmienie + sauna - to daje efekty

Azik, po cc tak sobie dajesz popalić?? można?? bo ja już zgłupiałam! chciałabym zacząć ćwiczyć, ale gdzieś czytałam, że do pół roku po cc nic nie można ćwiczyć :(
muszę zapytać gina jak do niego pójdę

1,5 kg mniej...może robienie brzuszków, nie jedzenie po 18, karmienie piersią i tona nerwów dają efekty :D

Ja po świętach wybieram się na aerobic. I moja dieta bez nabiału i jaj też pewnie zrobi swoje, więc mam nadzieję, że szybko zrzucę zbędne kg.

na mnie nie ma mocnych - chyba bym padła z głodu gdyby mój ostatni posiłek był o 18. Maga-normalnie czapki z głów. :laugh:

ja nie chodze na kondycyjny aerobik, tylko na pilates, piłki gumy, abs - czyli cwiczenia na partie mięsni

moja gin powiedziałam że moge już wszystko - a ja sie nie przemęczam - wręcz ten aerobik mnie ozywia - mam więcej siły i energii...

i tak wydaje mi się ze życie płynie koło mnie
mam tak narzucone tempo zycia - że wydaje mi isę że ja na to patrzę z boku :)
ślub, dzieci, szkoła, dojazdy - normalnie karuzela. ;D

reklama
Do góry