reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zrzucamy kilogramy

reklama
ja sobie wmawiam ze mialaby wiecej zapalu jakbym mogla isc na basen albo saune a w mojej miescinie nie ma takich atrakcji

ja moze i bym poszla na basen ale nie mam z kim malucha zostawic
z tesciowa na bank nie
ale zwazywszy na moje sciemnianie kazde tlumaczenie jest dobre ;)

U mnie kolejny kg na minusie, ale to nie zasługa ćwiczeń (bo ich jeszcze nie zaczęłam, ups..), ale mojego małego żarłoka, który wysysa mnie do ostatka.

no tak te slomiane zapaly ;) ::)
hmmmmmmmm nawet nie wiem ile waze
ale w pasie nadal kiepsciutko oj kiepsciutko caly czas na plusie 10 cm :mad:

Moja waga jakos tez stanela i nie chce spasc- jeszcze ciagle 4 kg do wagi sprzed ciazy- ale ja mam taki apetyt ze boje sie ze raczej zaczne przybierac niz gubic!

reklama
udało mi sie wcisnąć w spodnie sprzed ciąży dźinsy ;D
kolezanka mnie nastraszyła ze biodra na tyle sie rozchodza podczas porodu ze juz nie wejde w zadne stare spodnie
załamałam sie ale jak widać nie miała racji
jeszcze tylko obwisła skóra na brzuchu przeszkadza mi zeby ładnie w tych spodniach wyglądać ale już jest dobrze

Do góry