reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zrzucamy kilogramy

asioczek pisze:
Ja w spodnie przedciazowe wchodze bez wiekszego problemu i nawet juz jest mi w nich wygodnie :) Gorzej z gora piersi ze sporego C wyskoczyly mi na rozmiar E i raczej w marynarki lub wiosenne ciuszki na gorze sie nie dopne ... No ale pocieszam sie ze przynajmniej mleka mam wystarczajaca ilosc dla mojego glodomora.

Mam to samo i tak samo się pocieszam ;D ;D ;D ;D

reklama
jak tu zrzucic te pare kilo jak ja jeszcze nie zaczelam nic a zawsze sobie obiecuje ze od dzis na bank zaczynam i biore sie za siebie

moje 4 kg ani nie drgnie a w pasie nadal zapinam spodnie na wydechu i jest mała fałdka
może do wakacji zejdzie

nie mam siły na ćwiczenia młody mnie ćwiczy co 2 godz ;)

ja też nie mam siły, czasu i chęci na ćwiczenia. A tu wypadałoby się wziąść do roboty i pozbyć się tej skóry z brzucha... ;D

ja tez obiecuje sobie te brzuszki chopciaz ale taka jestem wieczorkiem padnieta ze tylko kąpiel i spie
zmobilizowałam sie do codziennego smarowania ujędrniajacym garnierem bo do tej pory robiła to jak mi sie przypomnialo
i staram sie nie jesc po 18 a w zasadzie jem ostatni posiłek kolo 16- 17

ja mam +4, wchodze w spodnie sprzed ciąży, ale w takie co zawsze były mi lekko za duże :laugh:
innych nie przymierzałam nawet bo mnie szycie jeszcze dość mocno boli i na samą myśl o włożeniu czegoś ciasnego w kroku i pupie robi mi się ciepło ;)
ale widzę, że plany u Was ambitne!
... brzuszki to bym chętnie porobiła już teraz ...

koga, zrób sobie okład z lodu na krocze. Ja tak pozbyłam się bólu - poradziła mi położna.
zakładałam 2 pary majtek. Jedne z grubszą podpaską, z miedzy majtki wsadzałam dwie kostki lodu w worku, tylko musisz go mocno zawiazac, zeby woda sie nie wydostawala. I tak sobie chodzilam z lodem z 2 dni i bol ustapil.
koncze, bo karola na reku piekli sie :(

jeszcze tylko pochwale sie, ze w spodnie sprzed ciazy wchodze, ale brakuje 4 cm, zebym dopieła. a sa wielkosci 34, wiec chyba jest dobrze :)

ooooo!
dzieki Kinga!!, spróbuję bo mnie naprawdę boli, nawet chodzić za dużo nie moge bo po ok godzinie , dwóch strasznie mnie boli :mad: - a jestem 12 dni po porodzie, z tym, że naprawde mocno mnie pocieli

reklama
ale powinno sie zagoic w ciagu 2 tygodni-tak powiedziala mi polozna. sprobuj lodem, przynajmniej zlagodzi bol.

a czujesz tam obrzek? lekkie napuchniecie?

Do góry