reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zrzucamy kilogramy

reklama
U nas 4 kg na plusie, ale już tak zostanie :). W pasie 13cm do zgubienia a w biodrach tylko 2 :). O ćwiczeniach mogę pomarzyć, bo nie mam czasu, a jak mam chwilkę to już jest noc i albo zabieram się za gotowanie obiadu na następny dzień, albo za pracę zawodową.

ja po tych maratonach zmałym nie mam czasu na nic a nawet jak się kąpię to zawsze muszę wyskakiwać z wanny bo zawsze się albo mężowi osika przy przewijaniu wszędzie albo zrobi kupę na ścianę albo obudzi się na żarcie chciałam ściągnąć pokarm dziaij i skoczyć po półbuty ale gdzie tam mały mnie doił non stop a w przerwach pokarmy wycisnęłamt tylko 60 ml a to zaostrzy mu tylko apetyt mały zjada około 130-150 na jedno posiedzenid

na cwiczenia nie mam czasu(tak tak kazda wymowka jest dobra)
wczoraj wlazlam na wage zostalo +6
w pasie nadal 10 cm i tak ustalo,ale nosze gorset poki jeszcze goraco nie jest

aga skad ja to znam -osrane sciany............moja bluzka i jeszcze o twarz mi zachaczy.............wlasnie dzis mi sie to przytrafilo-czemu dzieci sraja taka fontanna-moj w nocy ani jednej kupy nie narobi za to rano standardowo MEGA...........

U nas na szczęscie jeszcze nie było "sranka po ściankach" ;D Tylko czasem osika tatusia, kiedy mu pieluszkę zmienia, co ciekawe mi jeszcze tego nie zrobił - czuje chłopak respekt przed mamą ;D

catherinka oj to moj niedobry jest takie cyrki tylko mi urzadza,hmmmmmmmmmm mezykowi tylko sika a mi sra ;) wybor tylko nie dobry-mogloby byc na odwrot musze cos z tym zrobic ;)

U mnie juz tylko 8 kg na plusie ;D W sumie w ciazy przytylam 30kg bo mialam zatrucie ciazowe i strasznie puchlam. Ciekawe ile by mi jeszcze przybylo gdyby nie to ze ginka zdecydowala sie wywolanie porodu 3 tyg przed terminem ::) Najfajniej bylo jak po wyjsciu ze szpitala widac bylo jak obrzeki znikaja i twarz chudnie.

przed ciązą wazyłam 50 kg na koniec ciązy 58 po porodzie 6 doba 49 kg. Ale jakos dziwacznie sie czuje i mam ochote popracowac nad wygladem ciałka nie jest zle ale trzeba sie ogarnac zeby jakos w lato wygladac. Wiec od jutra nie ma bata:naprzemienne prysznice, zero słodyczy i ćwiczenia, kremy i itd. I koniec kropka. Wytrwam.
Tylko jak rozstępów nie było na piersiach tak zaczęły sie pojawiac. HELP!!!!!! Cale szczescie brzuch zaoszczedzony. MArne pocieszenie. NIby zbledna ale zostana juz na zawsze :( jakbym nie chciala miec jeszcze jednego brzdaca to bym usunęła laserowo.

a ja dopiełam się wkońcu w normalne spodnie...no może nie są przedciążowe,bo zważywszy na tyłek do nich chyba długa droga,ale takie z początku ciąży,cieszę się jak gwizdek :D

reklama
Ja w spodnie przedciazowe wchodze bez wiekszego problemu i nawet juz jest mi w nich wygodnie :) Gorzej z gora piersi ze sporego C wyskoczyly mi na rozmiar E i raczej w marynarki lub wiosenne ciuszki na gorze sie nie dopne ... No ale pocieszam sie ze przynajmniej mleka mam wystarczajaca ilosc dla mojego glodomora.

Do góry