reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zrzucamy kilogramy

kasiula gratuluję:) dla mnie spodnie sprzed ciąży to jak na razie tylko marzenie, niestety nie grzeszę cierpliwością co do odchudzania, chciałabym już zaraz widzieć efekty....ich brak mnie trochę podłamuje, ale dzielnie ćwiczę i w masowuję w siebie kremy, bo jakoś trzeba zwalczyć ten cholerny celulit :mad:

reklama
ja tez niecierpie czekac za dlugo na efekty
najdziwniejsze jest to ze w spodnie sie wcinelam a waga nie spadła

po wczorajszym dniu 3 cm w brzusiu mniej - ojej

oby tak dalej,
w maju zeszłego roku tą metodą straciłam 10 kg i ładnych parę cm...

a ślub już za 8 tygodni :)

U mnie zostało 5 kg po porodzie.
cwiczyc jeszcze nie mogę bo to dopiero tydzień i jeszcze wszystko mnie boli :(

kasiula to dalas mi wiare i nadzieje na to ze zmieszcze sie w spodnie(tzn w 3 pary wchodze a w pozostale 10 nie daje rady,ale dobre i te 3 pary).tez nasluchalam sie ze juz nigdy biodra nie wroca na swoje miejsce,ze takie szerokie zostana

mam kolezanke od udzielania "madrych" rad jest gorsza niz tesciowa-ma polrocznego synka i wiadomo jakies tam doswiadczenie i sie wymadrza jakby wszystkie rozumy zjadla,jest madrzejsza od lekarzy nawet.

oj azik zazdroszcze spadku 3 cm u mnie twardo stoi 82(ja chce swoje 72!!!)-no ale trzeba sie zmobilizowac a nie z dupskiem sie obijac

a sa takie galoty wyszczyplajace-moze jakby je troszke ponosic to by ten flaczek jakos sie wchlonal???

maga u ciebie i tak niezle ja zapominam o wklepywaniu kremu na ten celulit wstretny-w sumie mam prawie niewidoczny po porodzie troszke zniknal,ale nie jest tak swietnie znowu bo w stroju kapielowym na razie sie nie pokazalabym ;)

SYLWIA ja tez wchodze na razie w te szersze ale wazne ze sprzed ciazy w te bardziej obcisle jeszcze sie nie wscine

ja mam 4 kg na plusie (juz tylko 4 a nie 12 :), a to dopiero 2 tygodnie po porodzie :) ), ale mam jeszcze spory brzuszek, po cesarce on jednak tak szybko do formy nie wraca.
Ale jednak nie pojawily sie ani w ciazy ani teraz zadne rozstepy czy cellulit. Jesli w koncu doprowadze moj brzuszek do formy, to bedzie idealnie :)
Moglby tylko ten biust juz taki zostac, mam teraz 97 cm w biuscie :laugh: Podoba mi sie to, choc wszystkie bluzki musze wymienic, bo sie nie dopinaja ;D

reklama
Aniam, a mi biust wrócił do rozmiarów sprzed ciąży :D tylko w trzeciej dobie po porodzie miałam wieeeeelkie piersi z powodu nawału pokarmu - Agata mnie podpuściła, 2 dni jadła non stop, dzień i noc, a w trzeciej dobie spała i spałą i nawet pielęgniarki nie mogły jej dobudzić :D

Do góry