brown.kate
Mama Misi i Kici
smarta - a czy na pewno tylko modyf. z butelki nie pije, a Twoje tak? pytam, bo nie jestem pewna czy problem jest z butla, czy z rodzajem mleczka.. Jesli chodzi faktycznie o mleczko, to nie wiem czy prubowalas stopniowo przyzwyczaic do smaku modyf., mieszajac swoje mleczko z modyfikowanym. Moja mala nie chciala pic krowiego, tylko modyf. i zaczelam ostatnio mieszac jej troszke krowiego, a reszte modyf powoli zwiekszajac ilosc krowiego i jak na razie idzie dobrze;-). Niestety trzeba by odciagac, a jak dla mnie to byl koszmar, moze tobie pojdzie lepiej, mam nadzieje.
maria09 - a skad bierzesz to nisko tluszczowe mleczko dla dzieci, bo mi lekarze do 3 roku zycia polecali dawac krowie mleko, ale tylko i wylacznie pelnotluste mleko (a do roku raczej dawac modyfikowane) . Mowili, ze dopiero od 3 roku mozna dac poltluste , a dopiero od 7 lat odtluszczone...(mieszkam na wyspach i to tutejsi lekarze i health visitor tak mi zalecali, ten tluszczyk dla rozwoju maluszkow jest podobno bardzo, bardzo wazny).
maria09 - a skad bierzesz to nisko tluszczowe mleczko dla dzieci, bo mi lekarze do 3 roku zycia polecali dawac krowie mleko, ale tylko i wylacznie pelnotluste mleko (a do roku raczej dawac modyfikowane) . Mowili, ze dopiero od 3 roku mozna dac poltluste , a dopiero od 7 lat odtluszczone...(mieszkam na wyspach i to tutejsi lekarze i health visitor tak mi zalecali, ten tluszczyk dla rozwoju maluszkow jest podobno bardzo, bardzo wazny).
Ostatnia edycja: