reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZOSTAŁAM MAMĄ ♥ - o zdrowiu, opiece i pielęgnacji dzieci

reklama
Dziewczyny ja walczycie z potówkami?Smarujecie albo przemywacie czymś? Bo mój mały dziś ma całą buzię w potówkach :baffled: I cały czas leży w samym bodziaku...

justyna potówki same zejdą, mozesz w ciagu dnia przemywac pieluszka mokrą jesli masz w domu taki skwar
ale mozesz zdjac mu bodziak i nawet pampa na troche nawet jak sie obsiura to nic

mój już leży dziś bez bodów, w samym pampersie na sen przerzucam go pieluszką tetrową, ta pogoda mnie wykończy!! a ja potówki przemywam kilka razy dziennie przegotowaną wodą.
Wczoraj wydusił z siebie pierwsze aaggga:-)

Justyna, potówki same zejdą:tak: ja kilka razy dziennie przemywam buźkę Małego i tyle...

my dziś zaszczepione :)
4110 g waży, więc ponad 1000 g przybrała urodzenia

wybraliśmy 5 w 1 płatną i płatną wzw B (energixa zamiast darmowej koreańskiej euvax) koszt energixa 40 zł, więc przy 180 zł za 5 w 1 to juz drobiazg...

na razie śpi, innych skutków szczepienia brak

reklama
mnie też wiko lekarz dziś zaskoczył pytaniem

będę szczepić rota ale od nast. wizyty, może skończy się ulewanie. To doustna szcz. i jak ma ulać 300 zł, to nie ma sensu :)

Pneumo na razie nie, starsza zaszczepiona przed przedszkolem 1 dawką była i lekarz powiedział, że nosicielem starsza nie będzie i ze szkoły nie przyniesie. A żłobka też nie planujemy. Pneumo więc doradza nam później
Mój lekarz z tych nienachalnie wciskających szczepienie

Do góry