reklama
kosinka
Fanka BB :)
Mi Mały pampersa tez przesikuje, ale to 1 wiec ,mysle ze za niskie sa, albo siusiak mu się zawiną do góry. Z dady 2 jestem zadowolona, uzywałam zamiennie z pampersami 1, ale dzis mi sie skończyły wiec przechodze na dade2.
justyna280788
Fanka BB :)
A to może u mnie te dada nie trybią bo ja cały czas na 1 chyba czas na 2 przeskoczyć może będzie wtedy lepiej. I faktycznie na te falbanki nie zwracałam uwagi , dzis wywinę, dzięki dziewczyny.
A dzisiaj mam kolejnego doła bo wydaje mi się że maly jakos tak szybciej oddycha, tzn cały brzuszek aż mu się tak rusza razem z rączką jak leży na boku:-( I teraz już sama nie wiem czy cos nie tak czy ja już przewrażliwiona czy może zrobiło się cieplej i mu troszkę duszno...zawsze oddychał tak cichutko że jak zaglądałam jak spał to nie mogłam dobrze zobaczyć czy oddycha a dzis jakos dziwnie...nie ma ani katarku który mógłby mu przeszkadzać....Chyba że go ten brzuszek boli caly czas bo co jakis czas się napina (mimo ze kupka rano by;ła) sama już nie wiem.
A dzisiaj mam kolejnego doła bo wydaje mi się że maly jakos tak szybciej oddycha, tzn cały brzuszek aż mu się tak rusza razem z rączką jak leży na boku:-( I teraz już sama nie wiem czy cos nie tak czy ja już przewrażliwiona czy może zrobiło się cieplej i mu troszkę duszno...zawsze oddychał tak cichutko że jak zaglądałam jak spał to nie mogłam dobrze zobaczyć czy oddycha a dzis jakos dziwnie...nie ma ani katarku który mógłby mu przeszkadzać....Chyba że go ten brzuszek boli caly czas bo co jakis czas się napina (mimo ze kupka rano by;ła) sama już nie wiem.
no to przes.rane :/ a prywatnie?dostałam wczoraj od położnej skierowanie na bioderka i M. był dzisiaj zapisać Wojtka. Termin: 02.10.2012 noo przeciez on będzie miał wtedy 3 miesiace a bioderka robi się w 6 tyg i co teraz?? mam tyle czekac???
wika8
Mamusia Igusia i Wojtusia
no to przes.rane :/ a prywatnie?
noo właśnie u mnie w mieście nie ma ja pitole... chyba poszukam prywatnie w Cze-wie....
reklama
no chyba nie masz wyjścia bo jednak w 3mc to dosyć późno ..... jeb.any NFZnoo właśnie u mnie w mieście nie ma ja pitole... chyba poszukam prywatnie w Cze-wie....
Podziel się: