reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZOSTAŁAM MAMĄ ♥ - o zdrowiu, opiece i pielęgnacji dzieci

Twilight, 30 km to żadna odległość, a jeżeli to zaufana lekarka, to nawet się nie zastanawiaj:tak:

Róża, udanego wyjazdu i czekam na relację, bo też chcielibyśmy w sierpniu wyjechać na 2-3 dni:tak:
też szczepie 5w1 i rotawirus:tak:

Zyrraffka
, po wczorajszej wizycie na IP, lekarka nam kazała psikać 3x dziennie Euphorbium i ściągać fridą:tak:

a my nadal sie męczymy z pępkiem:crazy::crazy:

reklama
z tą fridą też można przedobrzyć i że nos się zrobi za suchy w środku
moja widzę że ma coś tam ale jej nic nie grzebię sama sobie to wykicha
a jak coś ma to możecie nawet swojego mleczka do noska dziecka zakroplić to najlepsze krople :tak:

Twilight - ja bym postawiła na tą sprawdzoną lekarkę. Poszukiwanie pediatry to trudna sprawa nam zajęło to sporo czasu przy Franku ale za to teraz mamy spokój.

Wika - kikucik jeszcze nie odpadł? Nam przy Franku tak długo odpadał - grubo ponad dwa tygodnie

Róża
- wyjazd -marzenie. Już z niecierpliwością myślę o przyszłych wakacjach bo wtedy już będzie super. Może zimą też się gdzieś wyskoczy :)

A mój mały zrobił dzisiaj znowu sam kupkę i to gigant bez mojej pomocy - dumna jestem z niego :)

Różo koniecznie daj znać po wyjeździe jak się udało :) Ty już masz "dorosłą" córę więc pewnie też łatwiej:)

A my planujemy we wrześniu na Kaszuby i mam ogromną nadzieje, że się uda:) że do września może trochę dłużej będzie EMilka w nocy spała:) I trochę szybciej ciągnęła cycucha haha :)

Jak szczepicie swoje maluchy ? Bo ja się zastanawiam nad tą 5w1 i na pewno rotawirusy, ale myslę jeszcze co z tymi pneumokokami i meningokokami ....

A jakie wit podajecie? Bo ja mam K D i E na zółtaczkę. Ale nie wiem czy dobrze zrozumiałam ze wit D jak przyjdą sloneczne dni mam odstawić :confused:możliwe to jest? Chyba muszę do niej przedzwonić i się jeszcze upewnić...bo tak szybko wszystko mi mówiły że nie wszystko wylapalam :-)

nasz wyjazd jest podyktowany chęcią ujrzenia starszej córki , to będzie po 2 tyg rozłąki. Siedzi z dziadkami na działce, my wzięliśmy sobie lux pokój w okolicy :)

mam nadzieję, że Alicja nie obudzi w nocy innych gości :)

Justyna mi się wydaje że wit d i tak się podaje nawet jak słonce świeci u takiego maluszka ale dopytaj
a co do szczepienia to ja chyba będę brała 5w1 bo jest tańsza od tej 6w1 a żółtaczka jest i tak bezpłatna a różnica w cenie chyba spora ale nie wiem bo się nie dowiadywałam muszę popytać

była u nas znowu położna na wizycie, miejsce po szczepieniu p/gruźlicy mamy zaczerwienione, mam patrzeć, czy ropa nie leci

jak jest u was?

reklama
Do góry