reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zobacz moze możesz mi pomóc

reklama
witajcie tak jak pisałam juz nie mam dostepu do internetu moze cos uda mi sie załatwic albo nie nie wiem sama zostawiam nr telefonu 517124835

Anka napisz co jeszcze potrzebujesz dla maluszka.
Co prawda sama jestem w ciazy wiec ubranka po Mariczce sie jeszcze przydadza a ze mam ich sporo to moge sie podzielic.
Tylko nie chcialabym wyslac czegos co juz dostalas..

kochani ubranka rozmiar 56-62 mam karuzeli niemam reczników tez nie ani pościeli
potrzebuje grubszych ubranek na jesień i cos na wychodne ze szpitala dla dzidzi bo nie mam
no i dla siebie jeszcze wszystkiego nie skompletowałam do szpitala

reklama
Karuzelę fisher price Ci wyślę, tylko baterie musisz dokupić do niej. Jeśli chcesz to mam też ręczniki i pościel, nie są to nowe rzeczy a na pościeli jest haft z imieniem Zosia. Poszukam jeszcze koszuli do karmienia, do szpitala. Przepraszam, może nie doczytałam ale jaki mniej więcej rozmiar nosisz i czy spodziewasz się córeczki czy synka?

Do góry