reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zobacz moze możesz mi pomóc

reklama
postaram sie coś wysłac, tak jak pisałam.
Szkoda tylko że nas okłamałaś. To martwi, ale jak to któras już gdzies pisała, to nie ja będę miała wyrzuty sumienia, jesli to kłamstwo ;)
Obiecaj tylko że jeśli ciuszki nie będa pasowac to dasz je komuś potrzebującemu. Możemy sie tak umówic?

ja mam buty na obsasach o takim rozmiarze. buty sa nieuzywane bo ja mam rozmiar 36:d a mama 37 a dostałam gdzies w prezencie?D:

oj az mi zabraklo nerwow by przemilczec to co przeczytalam. Zycie toczy sie roznie raz lepiej raz gorzej. to ze kogos teraz nie stac na utrzymanie trojki dzieci nie znaczy ze keidys nie bylo!
to ile ma sie lat w ogole nie jest wyznacznikiem dojarzalosci i odpowiedzialnosci do macierzynstwa to chyba kazdy wie.
Mnie do niedawna jeszcze mysallam ze stac na moje jedno dziecko a teraz noga sie podwinela bo maz zmienial prace w polowie meisiaca i nie dostal wynagrodzenia za te pol meisiaca przepracowanego. w chwili obecnej nie mam nawet 1 zl w piortfelu i co? jestem nieodpwoiedzialna zla matka bo mam 23 lata i 1 dziecko ktorego nei stac mnie utrzymac? do tej pory radzilismy sobie nie bylo az tak krytycznych sytuacji. ale i z tego dolka wyjdziemy.
A osoba ktora prosi o pomoc nie oczekuje tu morałów i kazan z naszej strony! potrzebuje pomocy! nas jedyne co interesuje to to czy ta pomoc faktycznie jest potrzebna. czy sa dokumenty ktore potwierdzaja ze tej osobie ciezko bardzo! nie jestesmy od oceniania i osadzania od tego sa inne instytucje.
a jesli ktos nie chce pomoc tylko wtykac swoje 3 grosze tam gdzie nie tzreba to niech omija ten watek szerokim łukiem.
Bo mi osobiscie bardzo przykro by bylo gdybym poprosila o pomoc bo niespodizewanie wydarzyl sie taki wypadek losowy jaki sie akurat przytrafil a ktos wyskoczylby mi z tekstami ze skoro mnie nie stac to po co mam dziecko.
opamietajmy sie! jestesmy tylko ludzmi! niestety wiekszosc z nas zyje w pogoni za pieniedzmi zeby bylo nas stac na cokolwiek.

reklama
wysłałam do Redakcji napewno trafiły w rece administracji pisałam do jednej pani bo jak mój konkubent wysyłał to nie włożył tej karteczki na której było napisane z jakiego działu i jaki nick
aniaslu napisała ze papiery już sa tylko ktoś drugi ma napisać że wszystko ok

Do góry