reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zobacz moze możesz mi pomóc

czekaj,czekaj....a ty masz pracę,męża i 3000zł na koncie? Z tego co wiem to utrzymują Cię rodzice? Po co Ci dziecko?

Sorry dziewczyny,ale nóż się w kieszeni otwiera jak słyszę to z ust osoby,która sama nie ma na utrzymanie siebie i swojego dziecka :baffled:

ale ja mam 1 a nie 3 i nie mam 21 lat tylko wiecej

reklama
Ale nawet na to jedno Cię nie stać więc po co sobie zrobiłaś

Wiedziałaś jakim typem jest Twój facet i że raczej na jego pomoc nie masz co liczyć.
A jednak zdecydowałaś się na dziecko.
I gdzie ta Twoja odpowiedzialnoś ć:confused:
Jesteś na garnuszku u rodziców i na ewentualnych alimentach czy pomocy z GMOPS'u.
Sama nie jesteś w stanie utrzymać ani siebie ani tym bardziej dziecka.
A mimo to je masz.
Na serio myślisz, że jesteś lepsza od autorki tematu:confused:

Radzę się na drugi raz zastanowić zanim wygenerujesz równie wzniosłego posta.

Ostatnia edycja:
Aniu a ile starsi synkowie mają lat, jakie rozmiary noszą ubranek i butów? A Ty jaki rozmiar nosisz?

Wiek nie ma nic do odpowiedzialności.'Jedne kobiety nie są odpowiedzialne w wieku 35 lat a niektóe dziewczyny np w wieku 20 lat sa bardziej odpowiedzialne.

to ile masz lat i ile dzieci nie powinno nikogo obchodzić !

to twoja i wyłacznie twoja sprawa !!

wiec olej takiego typu komentarze :tak:
bo sa śmieszne

czeasem osoba ktora ma 20 lat jest bardziej dojżała od osoby która ma lat 40 :-)

Sory jesli kogoś obrażę ale jeśli ma się 21 lat i trójkę zaraz dzieci których nie ma się za co utrzymać to o dojrzałości raczej tu mówić nie można .
Oczywiście przypadek przypadkowi nie równy

reklama
Do góry