reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zobacz moze możesz mi pomóc

reklama
kochani bardzo wam dziekuję za pomoc :) już niedługo nie bendę miała pewnie dostepu do neta
bo mi zablokują miałam wpłacić teraz ale niestarczyło mi niestety chyba że bęndą wyrozumiali i pozytywnie rozpatrzą moją prośbę którą do nich napisałam o przedłużenie o zapłatę :( :(

a nawet gdyby to co komu do tego? kto bedzie chcial to pomoze.
Akurat kwestia internetowa w zyciu wiem po sobie ze jest dosc wazna. Przez internet mozesz wszytsko! juz lepiej nie miec tv ale internet to takie dobrodziejstwo ze nawet prace mozna znalezc i w trudnych chwilach wsparcie.

Dziewczyna ma problemy, przeslala dokumenty wiec nie rozumiem po co te dokuczliwe komentarze? czy ktos ma radosc z tego z was ze dziewczyna ma gorzej? ze zyje zdana na łaske i pomoc od obcych osob? ludzie opamietajcie sie. Sedziami to jestesmy wszyscy swietnymi. Ilez to ocenic pochopnie czlowieka.. Ciezko sie na to patrzy... duza grupa osob jest najzwyczajniej w swiecie zawistna i samolubna. Nie pisze teraz na konkretnych przykladach ale niestety tak na tym swiecie juz jest ze jedyne co potrafia to wtracic swoje 3 gr, sprawic przykrosc i miec z tego radosc. przykre!!!

reklama
Do góry