reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zobacz moze możesz mi pomóc

a ja napisze tak co powiecie kobiecie ktora nie może używac żadnych srodków antykoncepcyjnych ??
po ciąży pojawiła sie u mnie Jaskra i niestety ale mam szlaban na wszelaka antykoncepcje nawet na prezerwatywe wiec "uważamy"
ale przecież zdażaja sie "wpadki " nawet jak sie uważa

reklama
Pchelka ale dlaczego prezerwatywa nie? przeciez prezerwatywa nie ma w sobie hormonów ,a to glownie przy jaskrze chodzi o hormony wywolujace wysokie cisnienie w oku.Ale prezerwatywa z hormonami nic wspolnego nie ma wiec dlaczego nie?

Margot i inne dziewczyny które wysyłają paczki do Ani piszcie tutaj co posłałyście bedziemy wiedzialy co juz ma a co by sie jeszce przydalo

Moja przyjaciółka ma jaskrę i stosuje tabletki anty,wiec moze to kwestia doboru odpowiednich tabletek ?

mo zarówno okulista jak i ginekolog stanowczo powiedzieli ze przy jaskrze broń boze używac srodków antykoncepcyjnych !!
zasiegnełam opini równiez trzeciego lekarza okuliste i równierz potwierdził ze jedyna rzecz jakiej kategorycznie nie wolno to srodki antykoncepcyjny plastry,tabletki i spirale nie wspomne o innych

pechowiec
nie wiem ale wydaje mi sie ze jednak twoja przyjaciólka ma do dup.... ginekologa bo mój twierdzi ze zaden "normalny ginekolog" nie bedzie narazał dajac np tabletki anty. (bez urazy )

reklama
pchełka ale co ma do tego prezerwatywa: Confused:
Bo jakoś nie widzę związku

Moja teściowa ma jaskrę i zawsze brała tabletki anty na uregulowanie cyklu no i teraz bierze na menopauzę.....też przecież hormonalne.

Do góry