reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zobacz moze możesz mi pomóc

Pechowiec Yasmin ma odpowiednik Asubtella i place za niego 27 zl a wiem ze po miastach mozna i taniej.Tez jestem tylko na to skazazna wszystkie inne sa dla mnie za "mocne".A metode która stosujesz poparta kalendarzykiem,obserwacją szyjki,sluzu ,temperatury moze dac bardzo dobra antykoncepcje.

Ania bo bralas Azalie teraz jak nie masz problemow hormonalnych to spokojnie kupisz tabletki nawet za mniej niz 10 zl.Mnie akurat takie nie odpowiadaja.

reklama
No bo chyba nikt mi nie powie ze 16 lat temu powinnam była przewidziec jak będzie teraz wyglądało moje zycie.Nie można popadać w skrajność.

Ano właśnie. Rozumując tak, to najlepiej wcale by było nie mieć dzieci, bo zawsze kiedyś możemy być samotni, niepełnosprawni, chorzy, stracić pracę, wziąć kredyt a potem stracić pracę... Człowiek nie ma pojęcia, co go spotka.

Aniu moja znajoma kupuje tabletki po 21 zł ,wiem ze sa i tańsze.Używajac ich będziesz miała święty spokój, bo bez stresów ,nerwów ze moze znów ....

Po drugiej ciąży kupowałam tabletki to kosztowały ponad 40zł bo karmiłam małego

Przez 7 lat brałam Microgynon 21 , na receptę.Teraz już 2 rok. :tak: Za 3-pack płacę 21 zl z groszami. Niedrogo i zabezpieczenie na 3 m-ce.:-)

Aniu w tym tyg. postaram się wysłać paczuszkę. :tak:

Ania bo bralas Azalie teraz jak nie masz problemow hormonalnych to spokojnie kupisz tabletki nawet za mniej niz 10 zl.Mnie akurat takie nie odpowiadaja.[/QUOTE]

hej żadnych takich nie brałam :) tylko cerazette

Aniu, to dziś wysyłam paczkę. Jest tam koszula do karmienia, crocsy rozm. 37 i japonki 38/39, torba, i parę innych drobiazgów o których Ci pisałam. Daj znać, czy doszła i czy rzeczy dobre. Wszystko wyprane, ale niektórych już nie zdążę wyprasować, wolę tak wysłać niż zwlekać, bo a nuż szybciej pójdziesz rodzić (czego nie nie życzę - trzymajmy się terminów) ;)

reklama
Do góry